Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το πήρε και αυτό: "Πράσινο" το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ - Θρίαμβος Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-05-13 21:01:00

Το πήρε και αυτό: "Πράσινο" το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ - Θρίαμβος Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το πήρε και αυτό: "Πράσινο" το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ - Θρίαμβος Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν σταματούν να πανηγυρίζουν κούπες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη σεζόν στο βόλεϊ Ανδρών ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο!

Με εμφατικό τρόπο, ο Παναθηναϊκός μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Λιγκ Καπ και έγινε έτσι νταμπλούχους Ελλάδος! Οι «πράσινοι» με μεστή εμφάνιση πήραν τη νίκη με 3-0 (25-19, 27-25, 25-23) σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία μαγική σεζόν.

Οι «πράσινοι» είχαν την αύρα του ΟΑΚΑ να τους δίνει απίθανη ώθηση, φουλάροντας στα τέλη του πρώτου σετ και κάνοντας το καθοριστικό 1-0. Τα υπόλοιπα δύο σετ κινήθηκαν στο όριο και μάλιστα στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ είχε set point. Ωστόσο μετά από ένα τάιμ-άουτ σε εκείνο το σημείο ο Πρωτοψάλτης πέτυχε ένα κρίσιμο πόντο, για να κάνει αμέσως μετά το 2-0 το «τριφύλλι».

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός είχε ρόλο οδηγού, ενώ ο ΠΑΟΚ κυνηγού, με τη διαφορά να μην πέφτει κάτω από το +2 για τους «πράσινους». Οι Θεσσαλονικείς, παρά τις προσπάθειες των Ούντρις και Μπράουν, δεν κατάφεραν να βγάλουν την αντιδράση που έπρεπε.

Τα σετ: 25-19, 27-25, 25-23.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags