Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Θρίαμβος Τσιτσιπά - Σήκωσε την κούπα στη Μαγιόρκα! (Βίντεο)
Άλλα Σπορ
| 2022-06-25 18:57:00

Θρίαμβος Τσιτσιπά - Σήκωσε την κούπα στη Μαγιόρκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θρίαμβος Τσιτσιπά - Σήκωσε την κούπα στη Μαγιόρκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο χορτάρι, επικρατώντας με 2-1 σετ του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στον τελικό του Mallorca Championships.
 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γυρίζει θριαμβευτής από τη Μαγιόρκα, καθώς επιβλήθηκε του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 2-1 σετ στον τελικό και σήκωσε την κούπα στο Mallorca Championships.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος καριέρας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο χορτάρι, επιφάνεια που μέχρι σήμερα δεν είχε αποδειχθεί το δυνατό του σημείο.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε δύο ώρες και 32 λεπτά για να λυγίσει τη σθεναρή αντίσταση του Αγούτ (Νο 20 στον κόσμο), που έπαιζε στην πατρίδα του και σήκωσε το δεύτερο τρόπαιο για το 2022.

Ο «Στεφ» προηγήθηκε 1-0 στα σετ κατακτώντας το αρχικό με 6-4, αλλά από τα μέσα του δεύτερου έως το τέλος του «εξαφανίστηκε», με αποτέλεσμα ο αντίπαλός του να επικρατήσει με 6-3 ισοφαρίζοντας τον τελικό.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-3 αλλά δέχθηκε μπρέικ στο σερβίς του. Ο Ίβηρας ισοφάρισε αλλά στο τάι μπρέικ ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε μόνο δύο πόντους, κατακτώντας το σετ (7-6) και τη νίκη.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags