Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Μπράβο ρε μάγκες! Κόντρα σε... όλα η Ελλάδα "πάτησε" την Κροατία και πήρε το χάλκινο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-07-03 16:33:00

Μπράβο ρε μάγκες! Κόντρα σε... όλα η Ελλάδα "πάτησε" την Κροατία και πήρε το χάλκινο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπράβο ρε μάγκες! Κόντρα σε... όλα η Ελλάδα "πάτησε" την Κροατία και πήρε το χάλκινο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά τις ατυχίες, τους τραυματισμούς βασικών παικτών και τα... περίεργα σφυρίγματα των διαιτητών, η Εθνική Πόλο Ανδρών επικράτησε με 9-7 της Κροατίας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης!

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Εθνική Ελλάδος, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, νικώντας με 9-7 την Κροατία στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Με μόλις έντεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες, με το βάρος της απογοήτευσης από την ήττα του ημιτελικού, με εμφανώς κόντρα διαιτησία, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών έδειξε την αξία της και κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της το χάλκινο μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στον «μικρό» τελικό της διοργάνωσης στη Βουδαπέστη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 9-7 της Κροατίας, με τρομερό παιχνίδι από τον Κώστα Κάκαρη (τρία γκολ και αρκετές κερδισμένες αποβολές) και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζωρτζάτο, που έκανε το ματς της ζωής του.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-3, 3-2, 1-2

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags