Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1 - Αναποδογύρισε το μονοθέσιο του Ζου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-07-03 17:22:00

Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1 - Αναποδογύρισε το μονοθέσιο του Ζου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1 - Αναποδογύρισε το μονοθέσιο του Ζου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε το Grand Prix του Σίλβερστουν, καθώς πέντε μονοθέσια ενεπλάκησαν σε τρομακτικό ατύχημα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση του αγώνα.
 

Formula 1: Το Grand Prix του Σίλβερστουν διεκόπη με κόκκινη σημαία αμέσως την εκκίνηση εξαιτίας ενός τρομακτικού ατυχηματος, στο οποίο ενεπλάκησαν πέντε μονοθέσια, ενώ το όχημα του Γκουανιού Ζου αναποδογύρισε.

Ο Κινέζος πιλότος της Άλφα Ρομέο είχε επαφή με τους Άλμπον, Ράσελ, Οκόν και Τσουνόντα, με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να ανατραπεί.

Μάλιστα για αρκετή ώρα επικράτησε μεγάλη αγωνία, αφού οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής απέφευγαν να δείξουν ριπλέι από το ατύχημα και κοντινά πλάνα από το μονοθέσιο του Ζου. Παράλληλα στην πίστα έκανε την εμφάνισή του ένα ασθενοφόρο και όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα επήλθε ανακούφιση, καθώς το η FIA ενημέρωσε επίσημα πως ο Ζου είναι καλά στην υγεία του και έχει τις αισθήσεις του. Ο Κινέζος οδηγός μεταφέρθηκε εκτός πίστας με φορείο ώστε να μεταβεί στο ιατρικό κέντρο και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags