Facebook Pixel Η ομάδα στην οποία έπαιζε η 21χρονη που σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη
| 2022-11-27 23:46:00

21χρονη Ελληνίδα αθλήτρια σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
21χρονη Ελληνίδα αθλήτρια σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Η 21χρονη, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η συγκινητική ανάρτηση του Κύδωνα Χανίων στον οποίον αγωνιζόταν στο παρελθόν.

 

Δεν τα κατάφερε η 21χρονη που πριν απο μερικές ημέρες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή κοπέλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας (21/11), λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, 26χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία. Δευτερόλεπτα μετά έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά και ακολούθως εγκατέλειψε το σημείο.

Η 21χρονη έπαιζε βόλεϊ στον Κύδωνα Χανίων ο οποίος με ανάρτησή του εξέφρασε τη θλίψη του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

"Ανείπωτη λύπη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου. Όταν τυχαίνει και την έχεις για πολλά χρόνια μέλος της ομάδας σου, την έχεις γνωρίσει προσωπικά, έχεις σταθεί τυχερός και έχεις νοιώσει το μεγαλείο της ψυχής ενός πραγματικά καλού ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ο πόνος μεγαλώνει και γίνεται αβάσταχτος.

Όλες αυτές τις ημέρες, η οικογένεια του ΑΟ ΚΥΔΩΝ, ήλπιζε και προσεύχονταν βουβά για ένα θαύμα.

Τα γιατί αναπάντητα...ίσως απλά πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε έναν άνθρωπο σαν την Έμμα και να πορευτούμε με γνώμονα και τα δικά της θέλω: την ανιδιοτελή προσφορά .

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια από συναθλήτριες, προπονητές, διοίκηση του τμήματος volley του ΑΟ ΚΥΔΩΝ στην οικογένεια της γλυκιάς Έμμας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags