Facebook Pixel ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ μια ζαριά καλή
| 2012-12-05 00:06:00

ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ μια ζαριά καλή

 ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ μια ζαριά καλή

Ελληνικέ λαέ, ας μην αυταπατόμαστε. Οι συνθήκες για το έθνος είναι δύσκολες. Και οι καιροί κρίσιμοι. Το ξέρουμε, το ζούμε, παλεύουμε για να καλυτερεύσουμε τα πράγματα. Ταυτοχρόνως όμως αισθανόμαστε τα μηνύματα των καιρών, όλα βροντοφωνάζουν την ίδια κουβέντα που είναι αδύνατον να αγνοήσουμε καθώς τρυπάει τ’ αυτιά μας σαν κραυγή βοήθειας: ΡΥ.Ξ.ΟΙ.! 

Ναι, πολίτες τούτου του ευλογημένου τόπου, αυτή είναι η προσταγή και σ’ αυτήν ανταποκρινόμαστε! Με γνώμονα και ζητούμενο την αδιαρραγή εθνική και λαϊκή ενότητα ιδρύουμε μια νέα πολιτική κίνηση, που θα εργαστεί σκληρά στην πολιτική κονίστρα για την εξόΡΕΙ.ΚΣ.Η. όλου του αποθέματος του πατριωτικού μας πλούτου. Τον έχουμε εντός μας, θα μας χρειαστεί στην εθνική προσπάθεια που τώρα ξεκινά! 

Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να σηκώσουμε το δάχτυλο και να δείξουμε τους ενόχους για το κατάντημα της χώρας. Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να βρούμε τις αποδείξεις για να τους κατηγορήσουμε για τον τρόπο που μας έφτασαν ως εδώ, αλλά δεν θα το πράξουμε! Έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν, γιατί ξέρουμε ότι μια κατά μέτωπον ΡΗ.ΚΣ.Ι. με το πολιτικό κατεστημένο αυτή τη στιγμή θα ήταν επιζήμια για τη χώρα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που πρωταρχικό ζητούμενο είναι η ανάπτυξη, η ανάταξη της οικονομίας και της ψυχολογίας, η τόλμη για την πάταξη της γραφειοκρατίας και η έναρξη της διαδικασίας για ουσιαστική κοινωνική αναδιανομή, πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και νηφάλιοι κι όχι να διακατεχόμαστε από τυφλό μίσος και αισθήματα αντεκδίκησης απέναντι στο φαύλο σύστημα. 

Επειδή ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας είναι μακρύς, χρήσιμο θα ήταν να μη γελιόμαστε. Η πολιτική ματαιοδοξία που αναπτύχθηκε υπέρμετρα στη χώρα την τελευταία δεκαετία, οδήγησε ουσιαστικά σε μία έκΡΟΙ.Ξ.Υ. καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου και σε σωρεία αδιαφανών διαδικασιών και συναλλαγών, με αποτέλεσμα τη σημερινή αλγεινή κατάσταση. Αυτήν θα προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε, αυτήν θα προσπαθήσουμε να επανοικοδομήσουμε -πάνω σε γερές, στέρεες, σοσιαλιστικές βάσεις αυτή τη φορά. 

Τέλος, επειδή γνωρίζω πως πολλοί από τους πολιτικούς μας αντιπάλους θα προσπαθήσουν να μας μειώσουν, να μας λοιδωρήσουν και να μας συκοφαντήσουν λόγω του τρόμου που νιώθουν για τη θεσούλα τους, θα πω μόνο τούτο: μην ανησυχείτε, τέως σύντροφοι, δεν ερχόμαστε να κάνουμε διάΡΥ.Κ.Σ.ΕΙ. στα βουλευτικά έδρανα και τις καρδιές του κόσμου από το παράθυρο. Έχοντας το λαό στο πλάι μας θα εισέλθουμε περήφανα, από την κύρια είσοδο! 

Ευχαριστώ, Ανδρέας 

Υ.Γ. Σε όσους έσπευσαν να μας κοροϊδέψουν για την ορθογραφία των αρχικών της κίνησής μας, απαντώ με τα λόγια του μεγάλου μας ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη: «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική... και της πέταξα τα μάτια έξω». 

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags