Facebook Pixel Αθλητικό Σαν Σήμερα: Φιέστα τίτλου μέσα στην Τούμπα η ΑΕΚ! Περισσότεροι οι Ενωσίτες από τους ΠΑΟΚτσήδες
| 2021-06-07 11:45:00

Φιέστα τίτλου μέσα στην Τούμπα η ΑΕΚ! Περισσότεροι οι Ενωσίτες από τους ΠΑΟΚτσήδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φιέστα τίτλου μέσα στην Τούμπα η ΑΕΚ! Περισσότεροι οι Ενωσίτες από τους ΠΑΟΚτσήδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εκείνη την αναμέτρηση είχε γίνει η μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας στην έδρα του «Δικεφάλου» του Βορρά.

Αθλητικό Σαν Σήμερα: Στις 7 Ιουνίου 1992 η ΑΕΚ έκανε φιέστα τίτλου μέσα στην Τούμπα για το πρώτο από τα τρία σερί πρωταθλήματα της δεκαετίας του ‘90.

H Ένωση ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Το σκορ άνοιξε ο Βασίλης Δημητριάδης στο 65', ο Γιώργος Τουρσουνίδης ισοφάρισε στο 71', με τον Βασιλομπίλαρο των ΑΕΚτζήδων να δίνει ξανά το προβάδισμα έξι λεπτά αργότερα και τον Κώστα Λαγωνίδη να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 84'.

Αμέσως μετά το παιχνίδι έγινε η απονομή του πρωταθλήματος με τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ να αποθεώνουν την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτό ήταν και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης. Οι Ενωσίτες ήταν περισσότεροι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια, σε εκείνη την αναμέτρηση είχε γίνει η μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας στην έδρα του «Δικεφάλου» του Βορρά.

6500 Ενωσίτες ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα καθώς η ΑΕΚ. Οι ΠΑΟΚτζήδες εκείνη την ημέρα έκαναν αποχή από το γήπεδο με αποτέλεσμα οι Ενωσίτες να είναι περισσότεροι! Έκαναν την Τούμπα έδρα τους και στο τέλος πραγματοποίησαν τον γύρο του θριάμβου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags