Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέμπτος ο Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο - Δήλωση που θα συζητηθεί: "Είμαι λίγο απογοητευμένος"
| 2021-08-01 08:15:00

Πέμπτος ο Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο - Δήλωση που θα συζητηθεί: "Είμαι λίγο απογοητευμένος"

Sportdog Team
Πέμπτος ο Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο - Δήλωση που θα συζητηθεί: "Είμαι λίγο απογοητευμένος"

Την καλύτερη εμφάνιση Έλληνα κολυμβητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εξαιρουμένων εκείνων του 1896, ισοφάρισε ο Κριστιάν Γκολομέεβ στο Τόκιο. Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέλαβε την πέμπτη θέση στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 21.72 (μαζί με τον Βρετανό Μπεν Πράουντ), όμως σίγουρα η γεύση που του μένει είναι γλυκόπικρη, αφού το μετάλλιο ήταν μέσα στις δυνατότητές του.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέραν του Αμερικανού Κάλεμπ Ντρέσελ, που πήρε το τέταρτο χρυσό του μετάλλιο στους Αγώνες, πετυχαίνοντας και Ολυμπιακό ρεκόρ με 21.07, οι επιδόσεις του δεύτερου Φλοράν Μανοντού από τη Γαλλία (21.55) και του τρίτου Μπρούνο Φράτους από τη Βραζιλία (21.57) είναι χειρότερες από το πανελλήνιο ρεκόρ του Γκολομέεβ (21.44).

«Είμαι λίγο απογοητευμένος, για να πω την αλήθεια κυνήγαγα το μετάλλιο. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος με την πέμπτη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπήκα στον τελικό, αλλά... δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ισως να πίεσα λίγο παραπάνω απ΄όσο έπρεπε, αλλά δεν πειράζει. Την ευχαριστήθηκα την κούρσα, αλλά όταν τερμάτισα και είδα ότι ήμουν πέμπτος, ήμουν λίγο στενοχωρημένος», δήλωσε ο Γκολομέεβ, αλλά η -υποχρεωτική- μάσκα δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

Ο 28χρονος Ελληνας κολυμβητής είπε ακόμη ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του, με ορίζοντα τους Αγώνες του 2024, στο Παρίσι. «Συνεχίζουμε με στόχο την επόμενη Ολυμπιάδα, όπου θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πραγματάκια», κατέληξε ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags