Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Στον τελικό του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
| 2022-03-19 08:15:00

Μπράβο, Μαρία! Η Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells - Αντίπαλος η Σβιόντεκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπράβο, Μαρία! Η Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells - Αντίπαλος η Σβιόντεκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μία εξαιρετική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την Πάουλα Μπαντόσα με 6-2, 4-6, 6-1 σε 1 ώρα και 49 λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ την Κυριακή (20/3, 22:00).

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια είχε «όπλο» της το σερβίς της, απέφυγε τα λάθη και με σημαντικά μπρέικ, νίκησε την 24χρονη Ισπανιδα (Νο7) με 2-1 σετ για να βρεθεί στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της.

Η αντίπαλός της στον τελικό Ίγκα Σβιόντεκ, είναι το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη και στα ημιτελικά απέκλεισε με 7-6(4), 6-4 τη Σιμόνα Χάλεπ συμπληρώνοντας 10 διαδοχικές νίκες στο tour!

Η Σάκκαρη, που μετά τη νίκη της επί της Ισπανίδας ανεβαίνει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης από το Νο5 που ήταν, δήλωσε μετά την επιτυχία της στις ΗΠΑ: «Δούλεψα όλη την ζωή μου για να βρεθώ εδώ. Ισως για κάποιον είναι χαζό που κάνω έτσι επειδή πήγα απλώς προκρίθηκα στον τελικό και δεν κατέκτησα ακόμα κάτι, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα». Για τον ημιτελικό με την Μπαντόσα, η Ελληνίδα τενίστρια εξήγησε: «Ανησυχούσα, επειδή η Πάουλα παίζει διαφορετικά από τις άλλες παίκτριες. Έπρεπε να έχω πίστη, Πίστεψα στον εαυτό μου κι έχω χάσει τα λόγια μου. Σημαίνει πολλά αυτό για εμένα και την ομάδα μου».

Ενόψει του τελικού με τη Σβιόντεκ δήλωσε: «Ανυπομονώ. Ξέρω καλά την αντίπαλό μου είναι υπέροχη παίκτρια, απίστευτη παίκτρια. Την σέβομαι και την θαυμάζω. Θα είναι απίστευτη μάχη και για τους δυο μας. Ξέρω ότι και οι δυο μας θέλουμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags