Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Bengala κάνει αγνώριστη την Bentley Bentayga (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-05-27 09:06:00

Η Bengala κάνει αγνώριστη την Bentley Bentayga (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Bengala κάνει αγνώριστη την Bentley Bentayga (ΦΩΤΟ)

Με κιτ ανύψωσης, εκτός δρόμου ελαστικά και ατσάλινα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.
 

Η Bengala Automotive Design SL παρουσίασε το τελευταίο της project που είναι βασισμένο στην Bentley Bentayga και περιλαμβάνει επεμβάσεις στο αμάξωμα και την ανάρτηση του υπερπολυτελούς SUV. Στόχος της ισπανικής εταιρείας ήταν να συνδυάσει εξαιρετικές επιδόσεις με σκληροτράχηλη εμφάνιση και εκτός δρόμου δυνατότητες. Για αυτό το λόγο συνεργάστηκε με έναν Ισπανό πρωταθλητή σε εκτός δρόμου αγώνες και την ομάδα του, όπως αναφέρει το drive.gr.

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν την Bengala Bentayga2 φαίνεται πως εμπνεύστηκαν από οχήματα όπως η Mercedes-Benz G-Class 4X42 και το Rezvani Tank καθώς τα πρόσθετα εξαρτήματα και η ματ μαύρη απόχρωση παραπέμπουν περισσότερο σε στρατιωτικό όχημα παρά σε πολυτελές SUV.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες που είναι αποτέλεσμα τρισδιάστατου προγράμματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, η Bengala έντυσε το αμάξωμα της Bentayga με προστατευτικές ποδιές, αύξησε σημαντικά την απόσταση από το έδαφος με μια νέα ανάρτηση και πρόσθεσε θηριώδη ελαστικά εκτός δρόμου, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσει χαμηλά το συνολικό βάρος.

Στο εμπρός μέρος η κατασκευή από ανθρακονήματα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μάσκας και ενσωματώνει LED φώτα μπροστά από τη γρίλια τα οποία συμπληρώνουν την πρόσθετη μπάρα LED στην οροφή. Οι προεκτάσεις των φτερών καλύπτουν τους μεγαλύτερους τροχούς, αυξάνοντας το πλάτος του SUV. Επιπλέον, εκτός από τις προσθήκες σε προφυλακτήρες και φτερά, δύο ατσάλινες μπάρες προεξέχουν στο εμπρός και το πίσω μέρος ώστε να μην ακουμπήσει τίποτα πάνω στο τετρακίνητο μοντέλο. Τέλος, το πίσω παρμπρίζ φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από ένα ανθρακονημάτινο κάλυμμα με γρίλιες.

Η Bengala, η οποία το 2016 είχε παρουσιάσει και ένα αισθητικό πακέτο για την Ferrari F12 και έκτοτε δεν φαίνεται ιδιαίτερα ενεργή σαν εταιρεία, ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει 15 μονάδες της Bentayga2, κάθε μία σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Μένει να δούμε αν τελικά κάποιος θα παραγγείλει το εν λόγω kit που αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και τον χαρακτήρα του βρετανικού μοντέλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags