Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ηλεκτρικό off road πρωτότυπο της Audi!
Άλλα Σπορ
| 2019-08-24 10:11:00

Νέο ηλεκτρικό off road πρωτότυπο της Audi!

Sportdog Team
Νέο ηλεκτρικό off road πρωτότυπο της Audi!

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία του νέου πρωτότυπου AI:Trail quattro, που θα παρουσιάσει στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Στο απολύτως… σπαρτιάτικο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, η Audi ανακοινώνει ότι το νέο αυτό πρωτότυπο αποτελεί μια σπουδή για το αμιγώς ηλεκτρικό off-road αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Το AI:Trail quattro αποτελεί το 4ο πρωτότυπο μιας σειράς τεσσάρων οχημάτων του είδους που αποτελούν τις προτάσεις της εταιρείας για το μέλλον, ξεκινώντας από το Audi Aicon που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2017.

Με βάση τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, το πρωτότυπο της Audi φαίνεται ότι έχει μια εμφάνιση τύπου buggy, με ευμεγέθεις τροχούς και αμάξωμα στο οποίο ξεχωρίζει το μεγάλης επιφάνειας πλαϊνό τζάμι. Φυσικά, περισσότερο καθαρές φωτογραφίες αναμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, λίγο πριν την παρουσίαση του πρωτότυπου στη Φρανκφούρτη (στις 9 Σεπτεμβρίου), ενώ είμαστε εν αναμονή και των τεχνικών του στοιχείων.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags