Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο VW Tiguan Allspace στην Ελλάδα
Άλλα Σπορ
| 2019-09-22 10:28:00

Το νέο VW Tiguan Allspace στην Ελλάδα

Sportdog Team
Το νέο VW Tiguan Allspace στην Ελλάδα

Με αυξημένο κατά 21,5 εκατοστά μήκος σε σχέση με το Tiguan και στάνταρ τρίτη σειρά καθισμάτων, το Tiguan Allspace προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία και φιλοξενεί με άνεση επτά επιβάτες.

To Tiguan είναι ένα από τα παγκόσμια best-sellers της VW, με το μοντέλο της γερμανικής μάρκας να κλείνει το 2018 στο Top-10 των δημοφιλέστερων μοντέλων στην Ευρώπη, ακολουθώντας το ίδιο σταθερά πετυχημένη πορεία και στο πρώτο μισό του 2019. Αποτελεί δε σημείο αναφοράς στην κατηγορία των μεσαίων SUV και στην Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας κινητήρων, συστημάτων infotainment και συνδεσιμότητας, όσο και για τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και φυσικά, για το ιδιαίτερο και ελκυστικό του design που του χαρίζει μία στιβαρή και συνάμα κομψή παρουσία στο δρόμο, όπως αναφέρει το 4troxoi.gr.

Πλέον, οι επιλογές των καταναλωτών και στη χώρα μας διευρύνονται σημαντικά, με την έναρξη διάθεσης του Tiguan Allspace, μιας έκδοσης του μοντέλου με μεγαλύτερες διαστάσεις, που προσφέρει όλες τις παραδοσιακές του αξίες σε συνδυασμό με αυξημένη ευρυχωρία, έξυπνη διαρρύθμιση και δυνατότητα φιλοξενίας επτά επιβατών.

Η ειδοποιός διαφορά του Tiguan Allspace σε σχέση με το «απλό» Tiguan είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις. Το αυξημένο κατά 21,5 εκατοστά μήκος του Tiguan Allspace προσφέρει τη δυνατότητα είτε για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, είτε για μία 3η σειρά καθισμάτων - η οποία ανήκει στο βασικό εξοπλισμό - που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση δύο επιπλέον επιβάτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο επιπλέον καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν μεμονωμένα και να δώσουν την δυνατότητα τοποθέτησης αντικειμένων μεγάλου μήκους.

Το Tiguan Allspace προσφέρει εντυπωσιακή ευρυχωρία, συνδυάζοντας το status μίας μάρκας κύρους με κορυφαία πρακτικότητα. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους θέλουν να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες οικογενειακές ανάγκες (πχ πολύτεκνοι) είτε όσους έχουν ένα δραστήριο lifestyle, αγαπούν τις εξορμήσεις εκτός πόλης και τα ταξείδια, αλλά θέλουν να έχουν παρέα τους φίλους τους.

Οι διαστάσεις του Tiguan Allspace παρουσιάζονται αναλυτικά στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα:

Διαστάσεις

Tiguan

Tiguan Allspace

Διαφορά

Μήκος (mm)

4.486

4.701

215

Πλάτος (mm)

1.839

1.839

0

Ύψος (mm)

1.646

1.674

28

Μεταξόνιο  (mm)

2.681

2.787

106

Tο Tiguan Allspace διατίθεται στην Ελληνική αγορά με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο κινητήρες πετρελαίου, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, καλύπτοντας τις απαιτήσεις για άνετη και ξεκούραστη οδήγηση. Επιπλέον, διατίθενται εκδόσεις 4Motion για όσους επιζητούν δυνατότητες off road οδήγησης, με 4 διαφορετικά προγράμματα/προφίλ οδήγησης.

Οι διαθέσιμοι συνδυασμοί κινητήρα – κιβωτίου ταχυτήτων είναι οι ακόλουθοι: 

ΕΚΔΟΣΗ

CC / PS

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Tiguan Allspace 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG7 Advance

1.498 / 150

Tiguan Allspace 2.0 TSI 190PS 4Motion DSG7 Advance

1.984 / 190

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL

Tiguan Allspace 2.0 TDI 150PS DSG7 Advance

1.968 / 150

Tiguan Allspace 2.0 TDI 190PS 4Motion DSG7 Advance

1.968 / 190

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags