Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Hyundai i30 ανανεώνεται και αποκτά υβριδική τεχνολογία (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-03-13 15:03:00

Το Hyundai i30 ανανεώνεται και αποκτά υβριδική τεχνολογία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το Hyundai i30 ανανεώνεται και αποκτά υβριδική τεχνολογία (ΦΩΤΟ)

Το Hyundai i30 ανανεώνεται μέσα στο έτος, τόσο hatchback όσο και το Fastback αποκτούν ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις και τεχνολογίες. Το ανανεωμένο μοντέλο θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ο ανταγωνιστής του Volkswagen Golf από την Hyundai έχει λάβει μια εκτεταμένη ανανέωση για την χρονιά που διανύουμε προκειμένου να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους νέους ισχυρούς αντιπάλους του. Το i30 του 2020 φέρνει μια επανασχεδιασμένη εξωτερική σχεδίαση, ακόμη πιο κομψή σε σχέση με πριν, σαφώς πιο προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας και συνδεσιμότητας, αλλά όπως αναμενόταν και νέους προηγμένους κινητήρες που χρησιμοποιούν ήπια υβριδική τεχνολογία, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Σε ότι αφορά στο εξωτερικό τμήμα, το ανανεωμένο i30 θα διαθέτει μεγαλύτερη μάσκα με ένα νέο 3D μοτίβο, λεπτότερους προβολείς και νέους προφυλακτήρες, τόσο για το hatchback όσο και για το Fastback. Η σπορ έκδοση της σειράς με τον κωδικό N-Line είναι σαφώς πιο ξεχωριστή, με διαφορετικό σχεδιασμό στη μάσκα εν μέσω μιας σειράς διάφορων άλλων αλλαγών. Το i30 του 2020 θα διαθέτει επίσης φρέσκα χρώματα, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχουν και νέα ψηφιακά όργανα 7 ιντσών καθώς και μεγαλύτερη οθόνη αφής 10.25 ιντσών, ασύρματο τηλέφωνο και διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου που συνδέονται απευθείας με τη Hyundai. Το νέο κιτ ασφαλείας περιλαμβάνει διάφορα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, σύστημα προειδοποίησης αποφυγής σύγκρουσης στο πίσω τμήμα, σύστημα προειδοποίησης απόκλισης του οχήματος από την πορεία του και πολλά άλλα.

Ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.0 λίτρου 120 ίππων θα διαθέτει πλέον υβριδική τεχνολογία 48V και θα συνδυάζεται τόσο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με αυτόματο κιβώτιο DCT επτά σχέσεων, κάτι που πρόκειται να ισχύει και για τον 1.6 diesel των 135 ίππων. Μια νέα 4κύλινδρη βενζινοκίνητη μονάδα 1,5 λίτρων για το N-Line έχει επίσης προστεθεί στη γκάμα με ισχύ 160 ίππους, ενώ παράλληλα θα υιοθετήσει επίσης την υβριδική τεχνολογία. Το ανανεωμένο i30 θα κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες μετά την έκθεση της Γενεύης. Αναμείνατε τότε τις καυτές εκδόσεις i30 N, οι οποίες επίσης θα ανανεωθούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags