Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μολότοφ" στη Formula 1 - Αποχωρεί από τη Mercedes ο Toto Wolff - Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου!
Άλλα Σπορ
| 2020-05-29 12:20:00

"Μολότοφ" στη Formula 1 - Αποχωρεί από τη Mercedes ο Toto Wolff - Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου!

Sportdog Team
"Μολότοφ" στη Formula 1 - Αποχωρεί από τη Mercedes ο Toto Wolff - Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου!

Βόμβα μεγατόνων στη Formula 1. Ο Toto Wolff αναμένεται, σύμφωνα με το motorsport-total, πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (3-5 Ιουλίου) να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ηγεσία της ομάδας, με την οποία κατέκτησε το «νταμπλ» τα τελευταία έξι χρόνια, όπως αναφέρει το caranddriver.gr.

Οι σχέσεις του Wolff με τον CEO της Mercedes, Ola Kaellenius κάθε άλλο παρά καλές είναι, με τους δύο άνδρες να μην ανταλλάσσουν ούτε ματιά, σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα προ ενός μηνός είχαν φουντώσει οι φήμες αναφορικά με το μέλλον του Wolff στη Mercedes, όταν είχε γίνει γνωστό ότι ο Αυστριακός επένδυσε 40 εκατ. ευρώ για την αγορά μετοχών της Aston Martin.

Φαίνεται πως παρά τις διαψεύσεις εκείνων των ημερών, το γυαλί ανάμεσα στον Wolff και τη Mercedes έχει ραγίσει και οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν να συνεργάζονται, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική ομάδα της Mercedes στη Formula 1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags