Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα συλλεκτικά ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια BMW M έρχονται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell
Άλλα Σπορ
| 2020-11-18 13:23:00

Τα συλλεκτικά ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια BMW M έρχονται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell

Sportdog Team
Τα συλλεκτικά ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια BMW M έρχονται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell

Γεμίστε με καύσιμα Shell V-Power και ανακαλύψτε τη νέα συλλογή!

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα συλλεκτικά αυτοκινητάκια ΒΜW Μ Salt Water με ηλεκτροκινητήρες που λειτουργούν με αλατόνερο.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα τους καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Racing ή Shell V-Power Diesel μπορούν να αποκτήσουν:

Ένα από τα τέσσερα μοντέλα BMW Μ Salt Water με επιπλέον χρέωση 3,90€ ή
Μια επαναφορτιζόμενη turbo μπαταρία λιθίου με επιπλέον χρέωση 3,90€ ή 
Μια αγωνιστική πίστα από 100% οργανικά υλικά με επιπλέον χρέωση 4,90€.

Τα συλλεκτικά αυτοκινητάκια BMW M μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα πρατήρια Shell και ο τρόπος ενεργοποίησης του ηλεκτροκινητήρα τους θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Τα αυτοκινητάκια κινούνται με τη χρήση αλατόνερου, το οποίο όμως δεν παράγει από μόνο του ενέργεια. Το κάθε αυτοκινητάκι διαθέτει μια μεταλλική πλάκα στην οποία αποθηκεύεται η ενέργεια. Μόλις το αλατόνερο έρθει σε επαφή με τη μεταλλική πλάκα, αρχίζουν να ρέουν ηλεκτρόνια κι έτσι παράγεται ηλεκτρική ενέργεια.

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε και την αγωνιστική πίστα από ζαχαροκάλαμο. Η πίστα είναι κατασκευασμένη από βαγάσση, 100% οργανικό υλικό χωρίς χημικά ή πρόσθετα. Η βαγάσση είναι η ινώδης ύλη από τον θρυμματισμό των μίσχων του ζαχαροκάλαμου για την εξαγωγή του χυμού τους. Ο χυμός αυτός αποτελεί τη βάση της αιθανόλης, του σημαντικότερου βιοκαυσίμου στον κόσμο.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επαναφορτιζόμενη turbo μπαταρία λιθίου για να κάνετε τα αυτοκινητάκια σας να τρέχουν ταχύτερα και για μεγαλύτερη διάρκεια, ενεργοποιώντας παράλληλα και τους προβολείς τους.

Για αποκλειστικό in-game περιεχόμενο μπορείτε να ξεκλειδώσετε το εκάστοτε µοντέλο BMW M στη δωρεάν εφαρµογή Shell Racing, σαρώνοντας το barcode στο κάτω µέρος της συσκευασίας του.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα videos σας µε το hashtag #saltwaterbmw.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με χρήση της κάρτας Smart Club.

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell, μπείτε στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης

και νιώστε την ταχύτητα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags