Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα την "ακούσεις"! Αυτή είναι η αγωνιστική έκδοση του νέου Subaru BRZ (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-04-22 09:07:00

Θα την "ακούσεις"! Αυτή είναι η αγωνιστική έκδοση του νέου Subaru BRZ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θα την "ακούσεις"! Αυτή είναι η αγωνιστική έκδοση του νέου Subaru BRZ (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα σε διάφορους αγωνιστικούς θεσμούς, κυρίως στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία, το Subaru BRZ πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Super GT και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία GT300, στην οποία συμμετέχουν αυτοκίνητα μικρότερης ιπποδύναμης και πιο κοντά στις εργοστασιακές εκδόσεις.

 

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίαση του νέας γενιάς BRZ, η Subaru μας αποκαλύπτει την αγωνιστική βερσιόν του κουπέ μοντέλου, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Ανάμεσα σε διάφορους αγωνιστικούς θεσμούς, κυρίως στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία, το Subaru BRZ πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Super GT και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία GT300, στην οποία συμμετέχουν αυτοκίνητα μικρότερης ιπποδύναμης και πιο κοντά στις εργοστασιακές εκδόσεις.

Όπως είναι φυσιολογικό, το νέας γενιάς αγωνιστικό BRZ διαθέτει ένα άκρως επιθετικό bodykit, που έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο και carbon, με κυρίαρχα στοιχεία τα εκτεταμένα φτερά, τα έντονα πλαϊνά σπλίτερ, την πληθώρα από αεροδυναμικά πτερύγια και εισαγωγές αέρα, τον τεράστιο διαχύτη και φυσικά την απαραίτητη σταθερή πίσω πτέρυγα. Το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών από την BBS, ενώ τα αγωνιστικά φρένα διαθέτουν δίσκους της AP Racing.

Οι αλλαγές σε σχέση με την έκδοση παραγωγής δεν σταματούν εδώ, καθώς το αγωνιστικό BRZ GT300 έχει μεγαλύτερων διαστάσεων αμάξωμα, κυρίως σε ότι αφορά το πλάτος, ενώ για να κρατηθεί χαμηλά το βάρος έχουν τοποθετηθεί λεπτότερες σε πάχος γυάλινες επιφάνειες, αλλά και μικροσκοπικοί καθρέπτες. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως. Αυτό που γνωρίζουμε είναι η ύπαρξη ενός τετρακύλινδου boxer συνόλου, το οποίο θα συνδυάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων που θα μεταφέρει την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Η πρώτη εμφάνιση του νέου Subaru BRZ GT300 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Super GT για το 2021, στην πίστα της Okayama, τον προσεχή Απρίλιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags