Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωτιά για τους Θεοχαρόπουλο - Κότσαλη στην κατηγορία Rally 4 του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Άλλα Σπορ
| 2021-09-16 17:30:00

Πρωτιά για τους Θεοχαρόπουλο - Κότσαλη στην κατηγορία Rally 4 του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Sportdog Team
Πρωτιά για τους Θεοχαρόπουλο - Κότσαλη στην κατηγορία Rally 4 του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ήταν αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς και μία ακόμη απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί επάξια στην πρώτη γραμμή των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε στο Παγκόσμιο καλεντάρι του WRC με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE και το θέαμα ήταν υψηλού επιπέδου, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες και απαιτήσεις του κοινού του.

Το «Ράλλυ των Θεών», που επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ μετά από 8 χρόνια απουσίας, διεξήχθη με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE, 9-12 Σεπτεμβρίου, με ειδικές διαδρομές σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, ενώ ο τερματισμός έγινε στη Λαμία. Κορυφαίοι οδηγοί απ’ όλο τον κόσμο προσέφεραν πλούσιο θέαμα τρέχοντας με απίστευτες ταχύτητες, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας όπου έγινε για πρώτη φορά η υπερ-ειδική διαδρομή “COSMOTE 5G Athens Stage”. Η COSMOTE TV μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά όλα όσα συνέβησαν το αγωνιστικό τριήμερο.

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και δυνατές συγκινήσεις, επεφύλασσε στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού η “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”, η πρώτη ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Με «τέρμα τα γκάζια», 48 πληρώματα προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό τρέχοντας με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα με «υψηλές ταχύτητες COSMOTE 5G».

Πρώτο στην γενική κατάταξη της κατηγορίας Rally 4, την κορυφαία κατηγορία δικίνητων οχημάτων, στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αναδείχτηκε το αγωνιστικό δίδυμο του Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, Στέφανου Θεοχαρόπουλου και του πολύπειρου οδηγού, Γιώργου Κότσαλη. Οι δύο οδηγοί της SV Motorsport, με ένα Ford Fiesta Rally4/R2 και χορηγούς το ΖΑΓΟΡΙ, την XIAOMI και την COSMOTE, κατάφεραν όχι απλά να τερματίσουν έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, αλλά και να τον κερδίσουν στην κατηγορία τους, κάνοντας ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα.

Πρόκειται για την πέμπτη συμμετοχή του πληρώματος στον εθνικό μας αγώνα. Ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος ως οδηγός, με συνοδηγό τον Γιώργο Κότσαλη έχουν συμμετάσχει στα Ράλλυ Ακρόπολις του 2015 με MG ZR 105, και των 2016-2018 με Mitsubishi Lancer EVO IX, ενώ η φετινή είναι η πρώτη σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αδρεναλίνη, δράση και αγωνιστικά αυτοκίνητα κατέκλυσαν ένα μοναδικό τριήμερο, προσφέροντας σε όσους την παρακολούθησαν, συγκίνηση για την ιστορική αυτή στιγμή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags