Facebook Pixel Formula 1: Οπαδοί του Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί το αποτέλεσμα στο Άμπου Ντάμπι!
Άλλα Σπορ
| 2021-12-31 20:45:00

Οπαδοί του Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί το αποτέλεσμα στο Άμπου Ντάμπι!

Sportdog Team
Οπαδοί του Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί το αποτέλεσμα στο Άμπου Ντάμπι!

Απίστευτα πράγματα και στην Formula 1, με οπαδούς του Λιούις Χάμιλτον να φαίνονται αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τα... άκρα λόγω των όσων έγιναν στο τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι.

Formula 1: Ένα από τα πιο συγκλονιστικά φινάλε όλων των εποχών -ίσως το πιο συγκλονιστικό- παρακολούθησαν πριν μερικές ημέρες οι φίλοι της Formula 1, με τον Μαξ Φερστάπεν να περνάει στον τελευταίο γύρο του Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι τον Λιούις Χάμιλτον και να στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής.

Τα όσα συνέβησαν στους τελευταίους γύρους με το αυτοκίνητο ασφαλείας δεν έχουν ξεχαστεί από τους οπαδούς του Χάμιλτον, που θεωρούν ότι ο Βρετανός αδικήθηκε από τις αποφάσεις των αγωνοδικών.

Γι' αυτό το λόγο, έχουν βάλει στόχο μέσως μιας ιστοσελίδας να συγκεντρώσουν 75.000 υπογραφές ώστε να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του τελευταίου Γκραν Πρι, που στέρησε τον τίτλο στον Χάμιλτον και τον έδωσε στον Μαξ Φερστάπεν.

Ήδη οι υπογραφές είναι περισσότερες από 50 χιλιάδες, με τον στόχο να... πλησιάζει, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα του Άμπου Ντάμπι.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ψηφοφορία ή ακόμη και να ψηφίσετε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags