Facebook Pixel Sportdog.gr | Nissan Pathfinder Rock Creek 2023: Σκληρή δοκιμασία στην έρημο
Άλλα Σπορ
| 2022-10-06 11:17:00

Nissan Pathfinder Rock Creek 2023: Σκληρή δοκιμασία στην έρημο

Sportdog Team
Nissan Pathfinder Rock Creek 2023: Σκληρή δοκιμασία στην έρημο

Η  Nissan επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο Rebelle Rally 2022 με το στιβαρό Pathfinder Rock Creek 2023. Το SUV θα έχει ως πλήρωμα τις Sedona Blinson και Lyn Woodward της Team Wild Grace στην κατηγορία X-CROSS, για οχήματα χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων με αργό.

Το Rebelle Rally καλύπτει περισσότερα από 1.500 μίλια εκτός δρόμου πλοήγησης και οδήγησης, στις ερήμους της California και της Nevada. Η Nissan είναι ο μόνος κατασκευαστής που συμμετέχει και στις επτά εκδόσεις του Rebelle Rally από τo λανσάρισμά του, το 2016.

Η έκδοση Pathfinder Rock Creek διαθέτει ανάρτηση ειδικά ρυθμισμένη για εκτός δρόμου οδήγηση, ελαστικά παντός εδάφους σε ζάντες τύπου beadlock, σωληνωτή σχάρα οροφής, στάνταρ Intelligent 4WD, καθώς και αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή.

Για το Rebelle Rally, το Pathfinder Rock Creek είναι “ντυμένο” με ένα εντυπωσιακό γραφικό με πορτοκαλί βουνοκορφές εμπνευσμένες, από το σήμα Rock Creek του οχήματος και με αντίστοιχες πορτοκαλί πινελιές στο εσωτερικό. Ένα φωτεινό μπλε φόντο έρχεται σε αντίθεση με το πορτοκαλί και βοηθά το όχημα να ξεχωρίζει στην άμμο της ερήμου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags