Facebook Pixel Η Ελλάδα κόντρα στη Dream Team (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-08-13 22:00:00

Η Ελλάδα κόντρα στη Dream Team (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα κόντρα στη Dream Team (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν ξημερώματα 13 Αυγούστου 1994 και οι Έλληνες έμειναν ξάγρυπνοι για να μπορέσουν να δουν την ζωντανά την αναμέτρηση της «επίσημης αγαπημένης» με τη Dream Team των Η.Π.Α. στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ήταν ήδη επίτευγμα που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στα ημιτελικά και όπως είναι φυσικό κανείς δεν περίμενε ότι οι παίκτες του Μάκη Δενδρινού θα έπαιρναν τη νίκη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπήκαν στο παιχνίδι και έχοντας παραδώσει τα όπλα. Αντίθετα, κατάφεραν να προηγηθούν με 17-14, γεγονός που ανάγκασε τον Ντον Νέλσον να ζητήσει time out.

Η Εθνική μας ομάδας μπορεί να υπερηφανεύεται που κατόρθωσε να συγκρατήσει τα αστέρια κάτω από το όριο των 100 πόντων. Οι Αμερικανοί έμειναν στους 97 πόντους με πρώτο σκόρερ τον Μίλερ με 14 πόντους, ενώ οι Έλληνες σκόραραν 58 πόντους με τον Μπακατσιά να σημειώνει τους περισσότερους πόντους (12).

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν πανηγυρικό για την καλή εμφάνιση κόντρα στα «θηρία». Στη συνέχεια οι παίκτες του Δενδρινού αντιμετώπισαν στον μικρό τελικό την Κροατία και κατέκτησαν την τέταρτη θέση, καθώς ηττήθηκαν με 78-60.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΠΑ (Ντον Νέλσον): Ντούμαρς 12, Πράις 13, Κόλμαν 3, Κεμπ 3, Σμιθ 10, Μάερλι 6, Μίλερ 14, Κ. Τζόνσον, Γουίλκινς, Ο’ Νιλ 9, Μούρνινγκ 12, Λ. Τζόνσον 4

Ελλάδα (Μάκης Δενδρινός): Μπακατσιάς 12, Παταβούκας 10, Γιαννάκης 9, Μπουντούρης 5, Σιγάλας 5, Μυλωνάς 2, Γαλακτερός 2, Παπαπέτρου, Τσέκος, Φασούλας 5, Ρεντζιάς 6, Χριστοδούλου 2

ΠΗΓΗ: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags