Facebook Pixel Μπες στο παιχνίδι
| 2012-09-06 00:11:00

Μπες στο παιχνίδι

Μπες στο παιχνίδι

Τον Σεπτέμβρη ανοίγουν τα σχολεία. Το δικό μας "σχολειό" δεν έχει πίνακα, δεν έχει θρανία, αλλά έχει πολύ παιχνίδι μαθησιακού χαρακτήρα. Είναι βαμμένο… πορτοκαλί και αντί για κιμωλίες έχει μπάλες.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των ακαδημιών της ομάδας μπάσκετ "Α.Ο. Αχαγιά '82". Ακαδημίες που είναι πρότυπες και ταυτόχρονα ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά, που θα θελήσουν να κάνουν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, να μάθουν τα βασικά του αθλήματος που έχει κάνει περήφανους τους Έλληνες, από ειδικούς, από ανθρώπους που έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή στα γήπεδα.

Το Σάββατο 15/09 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Κάτω Αχαγιά, στις 12:00. Εκεί θα αναλύσουμε με λεπτομέρειες τις σκέψεις μας, το πρόγραμμά μας, τους συνεργάτες μας.

Οι ακαδημίες της ομάδας μπάσκετ "Α.Ο. Αχαγιά '82" έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να προσφέρουν στις οικογένειες τη δυνατότητα να δώσουν στα παιδιά τους διέξοδο στο παιχνίδι, να τα φέρουν κοντά στο μπάσκετ, να τους μάθουν το σπορ, χωρίς να ξοδέψουν χρήματα, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλους.

Για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε ποιότητα χωρίς έξοδα, απευθυνθήκαμε στους καλύτερους. Το χορηγικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Focus On Sports και το κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων η Active Media. Συνεργασίες που επιτρέπουν τη δημιουργία του προγράμματος, χωρίς να επιβαρύνουν οι λιλιπούτειοι μπασκετμπολίστες τις οικογένειές τους.
Εμείς βάζουμε τον σχεδιασμό, τις εγκαταστάσεις, τους προπονητές, τους ανθρώπους για όλες τις απαιτούμενες δουλειές, τους επιστήμονες, τους ειδικούς.

Εσείς δώστε πνοή στην ιδέα μας, βάζοντας τους πρωταγωνιστές: τα παιδιά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags