Facebook Pixel «Να επαναλάβουμε την απίστευτη χρονιά»
Μπάσκετ
| 2012-09-12 18:47:00

«Να επαναλάβουμε την απίστευτη χρονιά»

«Να επαναλάβουμε την απίστευτη χρονιά»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Σάσαρι με τον γενικό διευθυντή των Πειραιωτών, Χρήστο Σταυρόπουλο, να εύχεται οι «ερυθρόλευκοι» να επαναλάβουν τον περσινό άθλο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει απόψε (21:30) στη Σαρδηνία την ιταλική ομάδα. Πέρσι, οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν ξανά τη Σάσαρι με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να εύχεται η Σάσαρι να φέρει και πάλι γούρι στους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος.

«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και για την εξαιρετική φιλοξενία. Επιστρέφουμε στη Σαρδηνία με μεγάλη χαρά. Βλέπουμε και πάλι την υπέροχη πόλη σας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Σάσαρι, η οποία έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός ότι θα γίνει εδώ ο τελικός του Eurocup είναι ένα τεστ και εύχομαι στους ανθρώπους της πόλης καλή τύχη. Αυτός είναι ο πρώτος μας σταθμός για φιλικά και στη συνέχεια θα πάμε στο Κάλιαρι και στη Γερμανία ενώ θα αντιμετωπίσουμε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εύχομαι να επαναλάβουμε την απίστευτη σεζόν που κάναμε πέρσι. Η Σάσαρι και η πόλη σας μας έφεραν γούρι μιας και πέρσι από εδώ άρχισαν όλα» δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης-παρουσίασης του αποψινού φιλικού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags