Facebook Pixel Ο Μήτσος έδειξε το δρόμο!
| 2012-09-18 09:00:00

Ο Μήτσος έδειξε το δρόμο!

Ο Μήτσος έδειξε το δρόμο!

Ο Διαμαντίδης δεν συνηθίζει να μιλάει πολύ έξω από τα παρκέ. Όταν το κάνει όμως, με μία φράση τα λέει όλα. Διαβάστε γιατί είπε πως θα ...βοηθήσει τον νέο Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς.

Μπορεί, λοιπόν, οι περισσότεροι να θεωρούν πως η απουσία του "Ζοτς" από τον πάγκο του "τριφυλλιού" θα λειτουργήσει αρνητικά για την ομάδα, ωστόσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και δείχνει το δρόμο τόσο στους υπόλοιπους συμπαίκτες του όσο και στους φιλάθλους που αμφισβητούν το εγχείρημα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο αρχηγός των "πρασίνων" σε δηλώσεις που έκανε, σχολίασε για την αποχώρηση του αγαπημένου του προπονητή. "Ο Ομπράντοβιτς θα μας λείψει, αλλά φέτος είναι μία διαφορετική σεζόν, μία διαφορετική πρόκληση".

Έτσι λοιπόν, σαν μία καλή πρόκληση, οφείλουν να δουν την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία οι "πράσινοι". Με αυτό τον τρόπο το αντιμετωπίζει ο "Μήτσος" και γι' αυτό αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό σε μία δύσκολη εποχή.

Στον ...παλιό Παναθηναϊκό ρύθμιζε τα πάντα ο "Ζοτς". Φέτος, όμως, όλα θα είναι διαφορετικά. Δεν θα υπάρχει ο Σέρβος στον πάγκο για να ...καθαρίζει στα δύσκολα, όλα ξεκινούν από την αρχή. Σα να μηδενίστηκε η μηχανή και τώρα να αρχίζει ξανά η καταμέτρηση των τίτλων.

Αυτή είναι η πρόκληση για την οποία έκανε λόγο ο Διαμαντίδης. Να δείξει ο Παναθηναϊκός πως μπορεί να φτάσει στην κορυφή και χωρίς τον Ομπράντοβιτς. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν γρήγορα τόσο ο κόσμος όσο και οι παίκτες που φοράνε τη βαριά φανέλα του πολλάκις πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags