Facebook Pixel "Θέλαμε πιο μεγάλη διαφορά"
Μπάσκετ
| 2012-10-12 20:27:00

"Θέλαμε πιο μεγάλη διαφορά"

"Θέλαμε πιο μεγάλη διαφορά"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ελπίζει πως η μικρή διαφορά με την οποία νίκησε ο Ολυμπιακός την Κάχα στο Σεφ δεν θα στοιχίσει στο τέλος στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο NovaΣπορτΦΜ...

Για τη νίκη (85-81) επί της Κάχα Λαμποράλ:
 «Μπήκαμε δυνατά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ήμασταν κακοί στην άμυνα. Πιστεύαμε πως θα νικούσαμε με μεγαλύτερη διαφορά αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να μην μας κοστίσει στο τέλος». 

Για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν νίκησε πιο εύκολα: «Το άγχος, η πρεμιέρα και η έλλειψη ρυθμού έπαιξαν ρόλο στο ματς. Πιστεύω ότι δεν είναι ότι δεν προσπαθούμε στην άμυνα, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έλλειψη επικοινωνίας και αυτό μας στοίχισε για να δεχτούμε 80 πόντους. Αυτό, είμαι σίγουρος πως θα το βελτιώσουμε και θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι». 

Για το τι άλλο πρέπει να δουλέψουν οι «ερυθρόλευκοι», εκτός από την άμυνα: «Στην επίθεση μπορεί να είχαμε κάποια προβλήματα και νεκρά διαστήματα, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να βάλουμε 85 πόντους. Το ρυθμό τον ελέγξαμε όπως θέλαμε, αν ήμασταν λίγο πιο καλοί στην άμυνα, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα». 

Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε πολύ. Εκεί που τον θέλαμε ήταν πολύ σημαντικός, μας βοήθησε πολύ και ελπίζω στη συνέχεια να είναι ακόμη πιο πολλοί». 

Για το τι αισθάνεται που θα επιστρέψει στην «Σινάν Ερντέμ», κόντρα στην Αναντολού Εφές, όπου ο Ολυμπιακός σε αυτό το γήπεδο πέρσι κατέκτησε την Ευρωλίγκα: «Όσο να’ ναι θα νιώσουμε μία συγκίνηση, καθώς θα θυμηθούμε τα παλιά. Αλλά πάμε εκεί για ένα δύσκολο παιχνίδι, για το καλύτερο που μπορούμε. Πάμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags