Facebook Pixel «Απαράδεκτοι στο πρώτο μέρος»
| 2012-10-15 22:42:00

«Απαράδεκτοι στο πρώτο μέρος»

«Απαράδεκτοι στο πρώτο μέρος»

Την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο καυτηρίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη.

«Θεωρήσαμε ότι θα είναι εύκολο αλλά δεν ήταν έτσι. Πήγαμε να παίξουμε με το ένστικτο και όχι με μυαλό. Ήμασταν απαράδεκτοι. Μέχρι ένα σημείο είναι λογικό γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά. Είναι ένα βίωμα που θα μας βοηθήσει πολύ.

Στο δεύτερο μέρος επαναφέραμε το μυαλό μας στο γήπεδο και «χτίσαμε» μια διαφορά. Λειτουργήσαμε πιο ομαδικά παίξαμε έξυπνα και πήραμε μια διαφορά που κρατήσαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αρη και στην προσπάθεια που κάνει».

Από την άλλη, πρέπει να πω ότι έως ένα σημείο ήταν λογικό, γιατί έχουμε πολλά καινούργια παιδιά στην ομάδα. Γενικά, το πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να μας γίνει βίωμα. Στο δεύτερο ημίχρονο επαναφέραμε τα στεγανά μας στο γήπεδο. Μας υποστήριξε ο Τσαρτσαρής στη θέση «4» ο οποίος μας ηρέμισε και μετά χτίσαμε μια διαφορά», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος αλλάζαμε μπάλες, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος όπου μετά τη πρώτη ή δεύτερη πάσα, σουτάραμε. Τα σουτ στο πρώτο μέρος δεν μπήκαν και λειτουργήσαμε άσχημα. Αντιθέτως, στο δεύτερο μέρος παίξαμε με μυαλό».

Όσον αφορά στις έντονες παρατηρήσεις που έκανε ενώ το ματς είχε κριθεί, όπως έγινε για παράδειγμα στον Κίτσεν, ο «Άρτζι» τόνισε: «Εμείς δεν κοιτάμε το ταμπλό, αλλά το πώς θα διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε για να μην επαναληφθούν. Προσπαθούμε, ξέρουμε ότι για κάποια παιδιά αυτά τα παιχνίδια είναι σαν εξάσκηση. Επιδιώκουμε να τους δείξουμε τα λάθη τους».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η διαιτησία ευνόησε τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Βγάζετε λάθος συμπεράσματα κι έχετε λάθος δεδομένα σε ότι αφορά τη διαιτησία».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags