Facebook Pixel "Ηλεκτροσόκ" εδώ και τώρα!
| 2012-10-26 13:27:00

"Ηλεκτροσόκ" εδώ και τώρα!

"Ηλεκτροσόκ" εδώ και τώρα!

Ο Μ. Στεφάνου αναλύει την κατάσταση …εκτάκτου ανάγκης που βρέθηκε τόσο νωρίς ο Ολυμπιακός και την ανάγκη για δυναμικές διοικητικές αποφάσεις.

Η στιγμή είναι δύσκολη, απρόσμενα κρίσιμη και απαιτεί μια ενστικτώδη αντίδραση. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται ρεαλισμός , διότι όσο κι αν μοιάζει τρελό, το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού κινδυνεύει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πικρή, δυσνόητη, αλλά πρέπει τούτη την ώρα να κοιταχτεί κατάματα.

Το πράγμα στράβωσε νωρίς και στράβωσε πολύ. Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί , ο Ολυμπιακός απειλείται ακόμη και με αποκλεισμό από την πρώτη κιόλας φάση της ευρωλίγκας! Έχει ήδη χάσει επαφή με την αήττητη Ζαλγκίρις, μένει πίσω από Μιλάνο, Εφές (υποδέχεται απόψε την Τσεντεβίτα) και ισοβαθμεί με την Κάχα Λαμποράλ, την οποία έχει κερδίσει μόλις με 4 πόντους στο ΣΕΦ.

Επιπλέον, είναι …χαμένος από χέρι σε ενδεχόμενες ισοβαθμίες με Τούρκους και Λιθουανούς, λόγω των συντριβών με 26 και 18 πόντους αντίστοιχα. Επιδόσεις, που έχουν προκαλέσει πρόσημο -40,  στον συσχετισμό ενεργητικού-παθητικού!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags