Facebook Pixel Με... καυτό το Αλεξάνδρειο δεν γλυτώνει κανείς!
| 2012-11-10 16:48:00

Με... καυτό το Αλεξάνδρειο δεν γλυτώνει κανείς!

Με... καυτό το Αλεξάνδρειο δεν γλυτώνει κανείς!

Βροντερό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Άρη στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδος τα εισιτήρια πήγαν αρκετά καλά. Παρά την δυσκολία της ημέρας λόγω και των αγώνων βόλεϊ και ποδοσφαίρου της ομάδας, ο κόσμος του ΑΡΗ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο Αλεξάνδρειο.

Η νίκη αλλά και η εμφάνιση με τον Πανελευσινιακό «ζέσταναν» τους φίλους της ομάδας οι οποίοι από πολύ νωρίς έχουν ντυθεί στα κίτρινα και αισιοδοξούν [ως όαλ θα πάνε καλά.

Ο Πανιώνιος διαθέτει αξιόλογη ομάδα κάτι που το πιστοποιεί και η μέχρι τώρα πορεία του με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς αλλά σε ένα καυτό Αλεξάνδρειο και με απέναντί τους παθιασμένους παίκτες που θα τα δώσουν όλα στο παρκέ, δεν πρόκειται να έχουν τύχη.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο κόσμος του ΑΡΗ έχει πάρει δεκάδες ματς. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε δύσκολες στιγμές ανέβασαν τους παίκτες και τους έσπρωξε προς τις νίκες που έμοιαζαν αδύνατον να έρθουν.

Το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν και σήμερα ανεξαρτήτως του πως θα ξεκινήσει το ματς. Αν όλα πάνε καλά γύρω στις 19.00 χιλιάδες φίλοι του ΑΡΗ θα φύγουν με το χαμόγελο στα χείλη από το Αλεξάνδρειο και θα πάνε «τρεχάτοι» να προλάβουν  να δουν την ποδοσφαιρική μάχη της αγαπημένης τους ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags