Facebook Pixel Ο bon viveur Γιώργος Κολοκυθάς
| 2013-03-02 15:30:00

Ο bon viveur Γιώργος Κολοκυθάς

Ο bon viveur Γιώργος Κολοκυθάς

Συγκλονισμένος από το δυσάρεστο νέο του θανάτου του Γιώργου Κολοκυθά, ο Χρήστος Ζούπας μιλά για εκείνον...

Συμπαίκτες στην Εθνική αλλά και …εχθροί στα ντέρμπι της εποχής μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όσα είπε στο sport-fm ο Χρήστος Ζούπας:

«Ο Γιώργος όσο τον θυμάμαι πάντα έδινε. Δεν έδινε μεγάλη σημασία στον εαυτό του αλλά φρόντιζε τους φίλους του, τους δικούς του και δινόταν με όλο του το είναι. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Ο αθλητισμός φτώχυνε!

Ήταν bon viveur, του άρεσε η καλή ζωή. Σίγουρα μπορούσε να προσέχει περισσότερο αλλά κανείς δεν μπορούσε να του αλλάξει τρόπο ζωής.

Όσο για το ταλέντο του τι να πω; Ήταν μεγάλος παίκτης. Και αν δούλευε περισσότερο θα έκανε απίστευτα πράγματα. Δεν αξιοποίησε σωστά το ταλέντο του παρότι τον «κυνηγούσαν» όλοι οι προπονητές του, προσπαθώντας να τον κάνουν να δουλέψει.

Ένα περιστατικό που θυμάμαι και με τον Γιώργο και ήταν χαρακτηριστικό για το ποιος πραγματικά ήταν, είναι σε μια προετοιμασία της Εθνικής, παίζαμε προπονητικό διπλό και «τζαρτζαριστήκαμε» δυνατά σε μια φάση και του λέω «ώπα ρε Μύτο». Μύτος ήταν το παρατσούκλι του λόγω της μεγάλης μύτης που είχε και εκείνος μόλις το άκουσε μου δίνει μια μπουνιά στην δική μου τη μύτη και μετά από 1 δευτερόλεπτο, με αγκαλιάζει και φώναζε «συγνώμη, Ζουπάκο μου, συγνώμη». Αυτός ήταν ο Γιώργος. Πάντα έξω καρδιά.

Υπήρχαν κάποιοι χαζοπαράγοντες τότε που προσπαθούσαν να μας χωρίσουν αλλά δεν γινόταν γιατί ήμασταν φίλοι».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags