Facebook Pixel «Η σωστή “χημεία” δίνει τίτλους!»
| 2013-10-18 14:16:00

«Η σωστή “χημεία” δίνει τίτλους!»

 «Η σωστή “χημεία” δίνει τίτλους!»

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έκανε αυτή τη δήλωση, λίγες ώρες πριν το πρώτο εφετινό ευρωπαϊκό “τζάμπολ” του Ολυμπιακού με την Μάλαγα (21.30)

Ο Έισι Λο, που παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta.gr:

- Μπαίνεις στην 3η σου σεζόν στον Ολυμπιακό, φαίνεσαι εξοικειωμένος με τις ελληνικές συνήθειες, καταλαβαίνεις όλο και περισσότερες λέξεις και γενικά, δείχνεις να αισθάνεσαι πραγματικά σαν στο σπίτι σου...
«Αλήθεια είναι αυτό... Ένιωθα πολύ άνετα από την αρχή, πόσω μάλλον τώρα! Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, τόσο σ’εμένα όσο και στην οικογένειά μου, ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ σπουδαίος και πολύ οργανωμένος σύλλογος, οπότε γιατί να μην νιώθω καλά; Το μόνο που με έχει στενοχωρήσει είναι ο τραυματισμός μου, γι’ αυτό και ανυπομονώ να τον αφήσω τελείως πίσω μου και να μπω στον αγωνιστικό ρυθμό...»

- Αισθάνεσαι καθόλου “πατερούλης” απέναντι στους υπόλοιπους τέσσερις συμπατριώτες σου (Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Λοτζέσκι και Σίμονς) που είναι νεοφερμένοι στην ομάδα; Νιώθεις ότι πρέπει να τους βοηθήσεις να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, επειδή όλοι τους παίζουν για πρώτη φορά σ’ αυτό το επίπεδο...
«Καταλαβαίνω τι εννοείς... Σίγουρα, μπαίνοντας στον 3ο μου χρόνο κι έχοντας κερδίσει τρεις τίτλους, έχω την εμπειρία να βοηθήσω οπουδήποτε χρειαστεί, πέρα από τις τέσσερις γραμμές... Ξέρουν ότι βρίσκομαι δίπλα τους, ωστόσο, όλοι τους είναι επαγγελματίες εδώ και χρόνια και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν...»

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags