Facebook Pixel ΟΑΚΑ και ΣΕΦ πάνε Κύπρο!
| 2013-10-26 16:48:00

ΟΑΚΑ και ΣΕΦ πάνε Κύπρο!

ΟΑΚΑ και ΣΕΦ πάνε Κύπρο!

Η Μεγαλόνησος πήρε άριστα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε... αναγκαστικά τον δρόμο και οι «αιώνιοι» είναι έτοιμοι να κάνουν την μετακόμιση!

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών ήταν η «καμπάνα» της Euroleague στον Παναθηναϊκό όμως βρέθηκε η καλύτερη λύση, καθώς ένα άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ δεν θα έκανε καλό σε κανέναν.

Αντί το προϊόν της Euroleague να υποβαθμιστεί έχοντας φόντο τα άδεια καθίσματα του ΟΑΚΑ, ήρθε η συμφωνία για να παίξουν με κόσμο οι «πράσινοι» στα ματς με Λαμποράλ Κούτσα και Λοκομοτίβ Κούμπαν σε Κύπρο και Κρήτη αντίστοιχα.

Την Παρασκευή το βράδυ το κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος» στη Λευκωσία γέμισε απ΄ άκρη σ΄άκρη, ο κόσμος έδειξε την δίψα του για μπάσκετ και Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να αξίζει κι άλλες παραστάσεις στο σπίτι του!

Έτσι λοιπόν μετά από αυτό το επιτυχημένο τεστ, το οποίο μπορεί να μην γινόταν ποτέ αν δεν υπήρχε η τιμωρία του Τριφυλλιού, άνοιξε ο δρόμος για τους «αιώνιους» προς την Μεγαλόνησο όπως και για πόλεις τις ελληνικής περιφέρειας, έστω και σε μη εμπορικά ματς της Euroleague και του Πρωταθλήματος.

Εξάλλου πέρα από τη χαρά που θα πάρουν εκείνοι που δεν έχουν δει από κοντά την ομάδα τους, θα μπορέσει  με συγκεκριμένες κινήσεις να φέρει και έξτρα έσοδα στα ταμεία τη στιγμή που τα έσοδα στο μπάσκετ είναι ελάχιστα.

Πολύ πιθανό κάποιος να κάνει λόγο και για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αυτό είναι ένα πιο σύνθετο θέμα και δεν έχει να κάνει τόσο με τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα…

Η ουσία είναι πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά. Πλέον είναι μονόδρομος τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ να μετακομίζουν εκεί όπου το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags