Facebook Pixel Προσωρινή αποβολή και ...αναμονή για "Σόφο" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-04-09 18:16:00

Προσωρινή αποβολή και ...αναμονή για "Σόφο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσωρινή αποβολή και ...αναμονή για "Σόφο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσωρινή ποινή επ' αόριστον αποβολής από το πρωτάθλημα του Ισραήλ επέβαλε στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη η Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, μετά την επίθεση του Έλληνα σέντερ σε οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Η απολογία του "Σόφο" για το περιστατικό πήρε αναβολή για τις 25 Απριλίου, ώστε η Μακάμπι να ολοκληρώσει απερίσπαστη τους αγώνες της με την Αρμάνι Μιλάνο για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία θα εισηγηθεί ποινή 8 αγωνιστικών στον παίκτη, πρόστιμο 12.000 ευρώ και 40 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς του και δεν επιτρέπει στη σύζυγό του να κυκλοφορήσει με τα δύο τους παιδιά στα Τελ Αβίβ.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σχορτσιανίτη με 83-80, ο Έλληνας σέντερ δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και ανέβηκε στην εξέδρα για να επιτεθεί στους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι έβριζαν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση του Σχορτσιανίτη στους οπαδούς που τον έβριζαν:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags