Facebook Pixel «Βόμβα» αποχώρησης από Σχορτσανίτη!
| 2014-08-18 20:06:00

«Βόμβα» αποχώρησης από Σχορτσανίτη!

«Βόμβα» αποχώρησης από Σχορτσανίτη!

Πολύ κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτη, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από την Γαλατασαράι και το σκέφτεται σοβαρά, λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στην εβραϊκή χώρα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη χάσει από το ρόστερ τους τους Ράις, Χίκμαν, αλλά και τον προπονητή των επιτυχιών, Ντέιβιντ Μπλατ και βρίσκονται πολύ κοντά στο να χάσουν και τον βασικό τους ψηλό, τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισραηλινής ιστοσελίδας one.

Η δευτεραθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Γαλατασαράι, ενώ ελπίζει και στην... εμπόλεμη κατάσταση που υπάρχει στο Ισραήλ, η οποία μπορεί να ωθήσει τον Έλληνα παίκτη να σπάσει το συμβόλαιό του με τους «μπλε».
 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από τα ισραηλινά Μέσα, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δέχεται πιέσεις και από την γυναίκα του, η οποία φοβάται για την ασφάλειά της στην χώρα, λόγω των συγκρούσεων με την Παλαιστίνη.

Ο ατζέντης του παίκτη, Παναγιώτης Καπάζογλου, διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης του Σχορτσανίτη από την Μακάμπι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του «one.co.il», τονίζοντας μάλιστα πως ο Σχορτσανίτης θα είναι κάτοικος Τελ Αβίβ, όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά και για πολλά χρόνια ακόμη. Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε πως στο περιβάλλον του παίκτη υπάρχουν άτομα που τον πιέζουν να αποχωρήσει από το Ισραήλ, επειδή φοβούνται λόγω της κατάστασης.

Από την πλευρά της, η Μακάμπι δεν έχει πάρει κάποια επίσημη θέση, ωστόσο η διοίκηση είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον της Γαλατά, αλλά και για το γεγονός πως ο «Σόφο» μπορεί να σκεφτεί να σπάσει το συμβόλαιό του.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags