Facebook Pixel "Δεν με εκπλήσσει η ήττα"!
Μπάσκετ
| 2011-05-07 00:56:00

"Δεν με εκπλήσσει η ήττα"!

"Δεν με εκπλήσσει η ήττα"!

Ο Εμανουέλ Μολίν ομολόγησε ευθαρσώς πως δεν περίμενε να νικήσει (!) η Ρεάλ τη Μακάμπι, καθώς στάθηκε στην απειρία της ομάδας του.

Για την ήττα-αποκλεισμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Δε με εκπλήσσει η ήττα. Όταν παίζουμε τέτοια ματς, χρειάζεται να έχεις κάτι παραπάνω. Εμείς δε σταθήκαμε ικανοί ως ομάδα να βγάλουμε δύναμη στο παρκέ. Η παρουσία μας και μόνο ήταν σημαντική, είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να μάθουμε πολλά. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Ευελπιστώ οι παίκτες μου να κερδίσουν από αυτή την εμπειρία. Θα είναι σημαντικό να τελειώσουμε με νίκη. Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για το δεύτερο ημίχρονό της. Με την πίεσή της ήλεγξε το παιχνίδι. Το ποσοστό των βολών έκανε τη διαφορά. Τίποτε άλλο».

Για την απειρία των παικτών του: «Είναι παιχνίδι ανδρών κι εμείς παίζουμε με... παιδάκια. Δεν είναι τα κορμιά που έχουν, είναι παίκτες 23-24 ετών, είναι ότι δεν ταιριάζουν για το μπάσκετ που παίζουμε. Σήμερα θέλαμε να παίξουμε καλά, αλλά δεν υπάρχει διακόπτης για να κάνεις "κλικ". Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, αν μάθει από την εμπειρία που έχει ζήσει. Φτάσαμε μέχρι εδώ και δουλέψαμε σκληρά για τον ημιτελικό. Είχα πει μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Βαλένθια πως κάτι κερδίσαμε. Αλλά αυτό δεν φάνηκε».

Για τα προγνωστικά για τον τελικό της Κυριακής: «Δεν ξέρω. Η αίσθηση που έχω είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει εμπειρία, είναι έξυπνη ομάδα κι η Μακάμπι θα πρέπει να κάνει πολλά για να νικήσει».

Για τους Βελίτσκοβιτς, Βιδάλ και Μπέγκιτς, που δεν αγωνίστηκαν καθόλου: «Νομίζω, χωρίς να τους μειώσω, σε όλη τη χρονιά αυτοί οι παίκτες θα έπρεπε να δώσουν κάτι παραπάνω. Είχαν ευκαιρίες και δεν το έκαναν. Στη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να παίξω με αυτούς που μπορώ να εμπιστευτώ. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags