Facebook Pixel «Βόμβα» Ιβάνοβιτς! «Έκοψε» τον...
Μπάσκετ
| 2015-04-12 22:19:00

«Βόμβα» Ιβάνοβιτς! «Έκοψε» τον...

«Βόμβα» Ιβάνοβιτς! «Έκοψε» τον...

Ποιον άφησε στην Ελλάδα ο προπονητής του Παναθηναϊκού και προτίμησε να πάρει στη Μόσχα για τα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ τρεις νεαρούς παίκτες;
 

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς "έκοψε" από την αποστολή για τους πρώτους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Γκάνι Λαουάλ, έναν παίκτη που θυμίζουμε ήρθε πριν λίγο καιρό στο Τριφύλλι ως μεταγραφή για να βοηθήσει την ομάδα κυρίως στην Ευρωλίγκα.

Ο παίκτης δεν έχει πείσει τον προπονητή και πλέον σήμερα έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν τον υπολογίζει.
Αντίθετα, ο Ιβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Παπαγιάννη και Μιχάλη Λούντζη.

Το Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:
 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι (13/4, 12.45) για τη Μόσχα προκειμένου την Τρίτη (14/4, 20.00) και την Πέμπτη (16/4, 20.00) να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των playoffs της Euroleague. Η «πράσινη» αποστολή θα απαρτίζεται από 13 παίκτες, τους: Δημήτρη Διαμαντίδη,  Μιχάλη Λούντζη, Νίκο Παππά, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Έι Τζέι Σλότερ, Γιάνις Μπλουμς, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αντώνη Φώτση, Τζέιμς Γκιστ, Γιώργο Παπαγιάννη, Εστέμπαν Μπατίστα και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Γκάνι Λαουάλ, Λευτέρης Μποχωρίδης (θλάση στο γαστροκνήμιο), Γιώργος Διαμαντάκος (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Αντώνης Κόνιαρης (πρόβλημα στη μέση).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags