Facebook Pixel Θα το κάνει αυτό ο Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό;
| 2015-06-01 22:30:00

Θα το κάνει αυτό ο Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό;

Θα το κάνει αυτό ο Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό;

Ποιον "ερυθρόλευκο" άσο έχει βάλει στο μάτι ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών και είναι έτοιμος να κάνει πρόταση για να τον κλέψει; Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει στο Λιμάνι…

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς φαίνεται πως έχουμε μπει στο μπάσκετ, καθώς παρότι η αγωνία σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κορυφώνεται αυτό το διάστημα, την ίδια ώρα πληθαίνουν και τα δημοσιεύματα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και φέτος, το επίκεντρο θα είναι και πάλι η Τουρκία, καθώς Φενέρ και Εφές θα έχουν πολύ χρήμα και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς θα προσπαθήσουν να φτιάξουν δυνατές ομάδες για την κούπα της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, ο Ντούντα για να ενισχύσει την Εφές, μετά τη φετινή του αποτυχία, έχει αποφασίσει να μαζέψει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και όπως φαίνεται θα "ψωνίσει" και από τον Ολυμπιακό!

Ο "Σοφός" έχει στο μπλοκάκι του πολύ ψηλά το όνομα του Μπράιαντ Ντάνστον, οποίος το 2013 που ήρθε στο Λιμάνι υπέγραψε για δύο χρόνια και τώρα μπορεί να ψαχτεί ως ελεύθερος, ενώ στην ίδια λίστα υπάρχει και ο Κάιλ Χάινς, που φαίνεται να απασχολεί τους Πειραιώτες.

Ο Χάινς δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Εφές αποτελεί εξαιρετική επιλογή, αφού ο Ίβκοβιτς τον ξέρει αρκετά καλά, καθώς εκείνος τον είχε φέρει στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν ο Ντούντα ετοιμάζεται να κάνει …χαλάστρα στον Ολυμπιακό, καθώς είτε θα πάρει στο τζάμπα τον βασικό του σέντερ, είτε θα πάρει τον Χάινς δίνοντάς του φυσικά μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που μπορούν να του προσφέρουν οι Πειραιώτες!  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags