Facebook Pixel Εξελίξεις με ΠΑΟΚ και Σχορτσανίτη!
| 2015-10-30 21:10:00

Εξελίξεις με ΠΑΟΚ και Σχορτσανίτη!

Εξελίξεις με ΠΑΟΚ και Σχορτσανίτη!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου συναντήθηκαν με τον Σόφο και...

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όπως επιβεβαίωσε ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Ωστόσο, ο τιμ μάνατζερ του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεκαθάρισε πως τίποτε δεν είναι οριστικό, ενώ δήλωσε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα περιμένει 1-2 ημέρες για να πάρει ο «Σόφο» την οριστική του απόφαση.

«Απλώς, έρχονται κάποιες φορές οι συγκυρίες έτσι, όπως τώρα, που ο Σοφοκλής έμεινε εκτός Ερυθρού Αστέρα. Ψάχναμε έναν παίκτη που θα γέμιζε τη ρακέτα και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Τίποτα δεν είναι οριστικό και δεν είναι τίποτα εύκολο. Έγινε πολύ θετική συζήτηση χθες (29/10) στην Αθήνα παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με το Σοφοκλή. Συζητήσαμε όλο το σχέδιο που έχουμε στο μυαλό μας και πώς βλέπουμε το Σοφοκλή μέσα σε αυτό. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα η κουβέντα και η ανταπόκριση του Σοφοκλή ήταν πολύ θετική. Υπάρχει μια οψιόν να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Περιμένουμε… Βρισκόμαστε σε συνεχή συζήτηση και θα περιμένουμε τις επόμενες 1-2 ημέρες για να πάρει την απόφασή του και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση», δήλωσε αρχικά στην ΕΤ3 ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Για το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί στην ομάδα πριν από το δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Άλλο είναι το επείγον και άλλο το σημαντικό. Προτεραιότητα έχει το σημαντικό. Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι να φέρει έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης, έναν παίκτη που ήταν πάντα στο πρώτο επίπεδο κι έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Το σημαντικό είναι να έρθει στον ΠΑΟΚ. Το επείγον είναι το παιχνίδι της Δευτέρας (02/11). Σαφώς και θέλουμε να κερδίσουμε και να δώσουμε όπλα στον προπονητή μας, αλλά δεν το συζητάμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δώσουμε το χώρο και το χρόνο στο Σοφοκλή. Να καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο δυνατό και θα βγει ωφελημένος. Εάν πάρει 2-3 ημέρες μας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι κάτι που μας πιέζει».

Τέλος, αναφέρθηκε στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας τους με το Σοφοκλή Σχορτσανίτη, εφόσον αυτή επιτευχθεί: «Δεν υπάρχει περίπτωση να διαταραχθεί το σχέδιο που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. Προς τιμήν του παίκτη, το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Θέλει να κάνει την καλύτερη μπασκετική επιλογή. Εμείς είμαστε σίγουροι, στο μπασκετικό κλίμα του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή αυτόν, που είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη στη δουλειά με τους ψηλούς, αλλά και με τους παίκτες και το ωραίο κλίμα που έχουμε, ότι διασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον όχι μόνο για το Σοφοκλή, αλλά για οποιονδήποτε. Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση. Χωρίς ιδιοκτήτη το να έχει τρεις παίκτες που έχουν περάσει από την Ευρωλίγκα δείχνει τη δουλειά και τις προσπάθειες που έχουν γίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags