Facebook Pixel Πόσο απελπισμένος είσαι;
| 2016-01-13 11:30:00

Πόσο απελπισμένος είσαι;

Πόσο απελπισμένος είσαι;

O Γιώργος Κογκαλίδης «περιποιείται» όπως πρέπει τον μισθοφόρο πρώην άσο της ΑΕΚ, Τόμας Ντελινινκάιτις, που έγλειψε εκεί που έφτυνε για να επιστρέψει στην ελληνική Α1. 

Ο Τόμας Ντελινινκάιτις επέστρεψε στην Ελλάδα. Από τα… ψηλά (ΑΕΚ) στα… χαμηλά (Ρέθυμνο), κάτι που δεν είναι περίεργο, καθώς η καριέρα του βρίσκεται στη δύση της. Και βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη διαδρομή του, την οποία με απόλυτο σεβασμό αντιμετωπίζουμε. Όχι, όμως, και τις προσβλητικές για τη χώρα μας δηλώσεις του…

Όταν είχε φύγει από την ΑΕΚ μίλησε στο krepsinis.net, όπου έβγαλε έως και… χολή. 

"Όσοι άνθρωποι είναι, τόσες γνώμες έχουν. Νόμισα πως είναι ελεύθερα πνεύματα, αλλά είναι δυστυχισμένοι, συνοφρυωμένοι και κακότροποι. Σπάνια θα τους δεις να χαμογελάνε. Όταν οδηγούν θα σε βρίσουν και χωρίς να ΄χεις κάνει κάτι. Αν είχα να συγκρίνω την Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα, χώρες στις οποίες έχω αγωνιστεί, θα πω ότι οι Έλληνες είναι αυτοί που μου άφησαν αρνητικές εντυπώσεις. Δε θα πω ότι είναι κακοί άνθρωποι, αλλά έχουν αρνητική ενέργεια. Νιώθουν σαν να έχουν πουλήσει τη ζωή τους", είχε δηλώσει.

Όχι πως είχε ξετρελαθεί με την ελληνική λίγκα…

"Όλα εξαρτώνται από τα ευρώ. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό, αλλά σε καμία περίπτωση μεταξύ των πιο δυνατών. Υπήρχαν πολλές ρίψεις αντικειμένων. Είναι περίεργη η κατάσταση. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν μέτρα. Μετά το τέλος ενός αγώνα χρειάστηκε να τρέξουμε στα αποδυτήρια για να παραμείνουμε υγιείς. Σκύψαμε για να αποφύγουμε τα αντικείμενα, με τους αστυνομικούς να μας προστατεύουν με τις ασπίδες. Με βρήκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι, απέκτησε ένα μικρό οίδημα, αλλά... δεν ήταν κάτι σοβαρό".

Δικαίωμα καθενός να καταθέτει αυτό που πιστεύει. Να του πούμε του συμπαθέστατου Λιθουανού πως εξακολουθούμε να βριζόμαστε στους δρόμους, παραμένουμε κακότροποι και τώρα -λόγω και της οικονομικής κατάστασης, που δε βελτιώθηκε από τότε που έφυγε- έχουμε λιγότερους λόγους να χαμογελάμε.

Στην Τουρκία έχουν πέσει περισσότερα χρήματα κι έχουν πάει καλύτεροι παίκτες, οι Ισπανοί παραμένουν εξόχως ανταγωνιστικοί, ενώ στα δικά μας γήπεδα (αν και φέτος δεν έχει συμβεί το παραμικρό) οι οπαδοί δεν άλλαξαν συνήθειες.

Εμείς παραμένουμε έτσι όπως μας περιέγραψε, αν και πολύ θα ήθελα να είχαμε αλλάξει. Εκείνος γιατί επέστρεψε; Του είπε κάποιος πως έχουν αλλάξει πράγματα στην Ελλάδα; Αν του το είπε τον κορόιδεψε και να σταματήσει να τον κάνει παρέα.

Εμείς παραμένουμε κακότροποι, δυστυχισμένοι, με αρνητική ενέργεια και τον καθένα να έχει άποψη, κρατάμε τα ελάχιστα ευρώ στις τσέπες μας για να τα πετάμε στα κεφάλια των παικτών που τρέχουν (σ.σ. προφανώς και κατακρίνουμε τέτοιου είδους ενέργειες).

Εσύ Τόμας, πόσο απελπισμένος είσαι, για να γυρίζεις σε τέτοια χώρα και μάλιστα να πηγαίνεις σε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς; Ξέρεις, ακόμα χειρότερο από έναν κόσμο που δε χαμογελά, είναι ένας μισθοφόρος που αναγκάζεται να γλείψει εκεί που έφτυνε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags