Facebook Pixel Τι γίνεται με το "τσουνάμι" αλλαγών στον Παναθηναϊκό;
Μπάσκετ
| 2016-02-15 23:10:00

Τι γίνεται με το "τσουνάμι" αλλαγών στον Παναθηναϊκό;

Τι γίνεται με το "τσουνάμι" αλλαγών στον Παναθηναϊκό;

Διαβάστε τι σημαίνει η σημερινή ανακοίνωση για τους Πάβλοβιτς και Ουίλλιαμς και το τι θα γίνει τελικά στο "πράσινο" ρόστερ!

Πριν από λίγη ώρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Έλλιοτ Ουίλλιαμς θα πάρει τη θέση του Σάσα Πάβλοβιτς στην Basket League και ο Μαυροβούνιος φόργουορντ θα υπολογίζεται πλέον μόνο για τους αγώνες της Ευρωλίγκα.

Τι συμβαίνει όμως με τις πολυθρύλητες αλλαγές που ανέμεναν οι περισσότεροι οτι θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας;

Όπως ενημέρωσε ο Sdog Pick n Scroll, η απόφαση μοιάζει οριστική: Κανείς δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό!

Κι αν βρεθεί ψηλός, θα μείνει για την Ευρωλίγκα ο Κούζμιτς, όπως δηλαδή έγινε και με τον Πάβλοβιτς...

Εδώ όμως κρατείστε τα εξής...

Σε περίπτωση που τελικά βρεθεί λοιπόν ο... περιβόητος "αθλητικός ψηλός" που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, τότε ο Κούζμιτς θα γίνει... Πάβλοβιτς και θα παίζει μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα. Δηλαδή δεν παίζει πλέον δυνατά το σενάριο να φύγει ο Σέρβος ψηλός.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ οι πράσινοι δώσουν τον Κούζμιτς ως... ανταλλαγή προκειμένου να έρθει ο σέντερ που πρόκειται να αποκτηθεί. Κάτι που άλλωστε είχε επαναλάβει ο Παναθηναϊκός τον Δεκέμβριο του 2012, όταν είχε ανταλλάξει τον Άντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ από την Μάλαγα!

Επί του πρακτέου βέβαια, αν εκτός του Πάβλοβιτς, μετακινηθεί και ο νεαρός Σέρβος σέντερ στη λίστα για την Ευρωλίγκα, τότε αυτό σημαίνει οτι -καλώς ή κακώς- οι Παπαγιάννης και Χαραλαμπόπουλος θα βλέπουν 12 σε ματς της Ευρώπης μόνο με... κυάλια, κακά τα ψέμματα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags