Facebook Pixel "Είμαι πιο μαύρος και από τον Ομπάμα"!
| 2016-10-04 19:23:00

"Είμαι πιο μαύρος και από τον Ομπάμα"!

"Είμαι πιο μαύρος και από τον Ομπάμα"!

Ο ομογενής τεχνικός, που προκάλεσε ντόρο με τη δημόσια στήριξη του στη Χρυσή Αυγή, ξεστόμισε νέες... ρουκέτες σε συνέντυξη του στον ΣΠΟΡ FM!

"Έγινε ολόκληρο θέμα. Δεν θέλω να απολογηθώ. Νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω», τόνισε ο Στηβ Γιατζόγλου, ενώ παρατήρησε πως «δεν μπορεί να είμαι εγώ ρατσιστής. Είμαι πιο μαύρος και από τον Ομπάμα που μεγάλωσε στη Χαβάη. Οι κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης, μέσα από το κύκλο που βρισκόμαστε είναι στάχτυ στα μάτια των ανθρώπων. Ποιος είναι φασίστας και ποιος όχι; Πέταξαν χημικά σε ανθρώπους που μπορούσαν να είναι πατέρας τους. Αυτό δεν είναι φασισμός; Πήγα να ακούσω, τι έκανα;», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Γιατζόγλου στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά σχετικά με την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Για τις κατηγορίες που βαραίνουν την Χρυσή Αυγή, τόνισε: «Το τι ακούω δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει το τι βλέπω. Αυτό που έχουμε βιώσει εδώ στην Ελλάδα είναι από τους πολιτικούς είναι να λένε κάτι και την άλλη μέρα να κάνουν κάτι το διαφορετικό. Πόσες αλήθειες έχετε ακούσει από τους πολιτικούς;

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ανέφερε: «Ηταν κακιά στιγμή ο Φύσσας. Δεν υπάρχουν άλλοι Φύσσες; Μην προσπαθείτε να κάνετε ντρίμπλες σε εμένα. Δεν τους βγάζω λάδι. Εχουν κάνει τρομαχτικά λάθη. Εδωσαν λάθος εντύπωση για τον ρατσισμό και μία δήλωση για τον Αντετοκούνμπο ήταν λάθη. Δεν έχουν υπογράψει, όμως, 40 μνημόνια. Η χώρα δεν έχει φτάσει σε αυτήν την κατάσταση εξαιτίας αυτών».

Επίσης, παρατήρησε αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την πιθανή εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ είπε «δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Είναι νορμάλ. Φοβάμαι την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή. Η χώρα αυτή την στιγμή κινδυνεύει. Δεν έχει περάσει χειρότερα η χώρα. Τι είναι ο Τραμπ; Επειδή θέλει να βγάλει 1.000.000 λαθρομετανάστες είναι κακό; Αυτό είναι το πρόβλημα; Ο Τραμπ μπορεί να μιλήσει. Θέλει να γυρίσει ο κόσμος στη δουλειά...»

Οσον αφορά την είσοδο μεταναστών στη χώρα, είπε: «Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν νόμοι. Δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.Η Αγγλία έφυγε από την Ε.Ε. γιατί χάνει την χώρα της.

Για το αν η Χρυσή Αυγή είναι ακραία οργάνωση: «Δεν ξέρω. Πιστεύω πως πρέπει να γίνει συσπείρωση μέσω του Ελληνα. Η υπάρχουσα κυβέρνηση δεν είναι ακραία οργάνωση; Δεν περνάει όποιον νόμο θέλει; Συγγνώμη είσαι λάθος. Μην κρίνετε ποια είναι ακραία οργάνωση. Αυτοί που δεν έχουν χρήματα να στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία, γιατί είναι υποχρεωμένοι να έχουν τα παιδιά τους μαζί με των προσφύγων; Εχουν ελεγχθεί αυτά τα παιδιά;».  

Ο Στηβ Γιατζόγλου εξέφρασε την άποψη πως «έχει καταντήσει η χώρα να έχει δύο κόμματα: των πλουσίων και των φτωχών. Κομμουνιστής με εκατομμύρια στην τράπεζα; Και συζητάμε γιατί πήγα εγώ στη συνάντηση. Πήγα από μόνος μου. Δεν είχαμε επαφές πριν. Πήγα μόνος μου».

Για το σύνθημα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», είπε: «Πού να ξέρω τι σημαίνει; Με αίμα κάποιος μπορεί να πει "για την Ελλάδα". Μην το πας εκεί. Ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει όπως θέλει».

Τέλος, ρωτήθηκε για την είσοδο μεταναστών στη χώρα μας: «Να διώξουμε αυτούς που δεν έπρεπε να έρθουν. Τι να κάνουμε; Στοιχίζουν 1,8 δις. τα συσσίτια για τους λαθρομετανάστες και ο Ελληνας δεινοπαθεί ή να χτίσουμε ένα τζαμί και να το κάνουμε εδώ λέσχη τρομοκρατίας; Να γίνουμε Γαλλία και να πάθουμε για να μάθουμε; Γιατί δεν πάνε οι ξένοι στον Λίβανο και την Τουρκία ή σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής; Στην Ιορδανία Μήπως είναι σχέδιο; Δεν ξέρω την λύση. Μπορώ να βλέπω και να κρίνω. Αυτή είναι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τον β' παγκόσμιο πόλεμο; Αυτά τα 70 χρόνια γιατί δεν έχουν πάει την Γερμανία στην Χάγη; Εχετε καμία απάντηση, καμία ιδέα; Πηγαίνουμε και πιπιλίζουμε κάθε χρόνο διάφορα. Τώρα, να πάμε και να τους πούμε ότι μας χρωστάτε, με χαρτιά. Κάτι βρομάει εδώ. Ζητάω συγγνώμη γιατί υπάρχει μία αγανάκτηση. Έβλεπα να πετούν σε γέρους ανθρώπους χημικά…». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags