Facebook Pixel Φίλε, πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα το βρεις μπροστά σου - Πρώην "ερυθρόλευκος": "Θέλω Σπανούλη στον τελικό"!
| 2017-05-19 12:05:00

Φίλε, πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα το βρεις μπροστά σου - Πρώην "ερυθρόλευκος": "Θέλω Σπανούλη στον τελικό"!

Φίλε, πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα το βρεις μπροστά σου - Πρώην "ερυθρόλευκος": "Θέλω Σπανούλη στον τελικό"!

Ποιος παίκτης που συμμετέχει στο Final 4 με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο λόγος για τον Οθέλο Χάντερ, που δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Πρακτορείο Sport:

Οθέλο, πρώτο φάιναλ φορ με τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη το 2015 και τώρα επιστρέφεις με την τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ. 
«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις σε ένα φάιναλ φορ. Το πρώτο μου φάιναλ φορ Euroleague ήταν με τον Ολυμπιακό το 2015, ηττηθήκαμε από τη Ρεάλ στον τελικό στη Μαδρίτη και τώρα επιστρέφω με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Είναι εξαιρετικό που και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις καλύτερες τέσσερις της Ευρώπης και το 2017».


Δείξατε σταθερότητα όλη τη σεζόν και τερματίσατε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Θεωρείς πως είστε η καλύτερη ομάδα σε αυτό το φάιναλ φορ;
«Θα πω πως ναι! Ολες οι ομάδες που φτάσαμε στην Κωνσταντινούπολη είμαστε καλές, αλλά πιστεύω πως η ομάδα μας μπορεί να πετύχει τα πάντα: αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, αν κάνουμε αυτά που πρέπει στην άμυνα, μπορούμε να νικήσουμε».

Οθέλο, αλήθεια, πως είναι να είσαι συμπαίκτης του Σέρχιο Γιουλ; 
«Είναι καλός! Είναι ένας νεότερος Billy (σ.σ. Σπανούλης). Σίγουρα! Αυτός ο τύπο! Τον ξεχωρίζω στην καρδιά μου. Το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό».

Η Ρεάλ αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ, στην ταχύτητα, ενώ η Φενερμπαχτσέ ξεχωρίζει για την αμυντική λειτουργία της. Τι να περιμένουν να δουν στον μεταξύ σας ημιτελικό οι φίλαθλοι;  
«Θα δουν ταχύτητα, καλές άμυνες, ανάπτυξη στο μισό γήπεδο. (Γελάει). Δεν ξέρουμε τι θα υπερισχύσει το τρέξιμο ή η άμυνα; Θα δουν ένα μεγάλο ματς. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με δύναμη, χρησιμοποιώντας το σώμα. Θα πρέπει να πιστεύουμε πως όλοι είναι εναντίον μας και να το χρησιμοποιήσουμε αυτό προς όφελός μας». 

Και πως σκοπεύετε να σταματήσετε τον Μπογκντάνοβιτς; 
«Αυτό το παιδί είναι ξεχωριστό από μόνο του. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να τον σταματήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε με την άμυνά μας και να μην τον αφήσουμε να πάει εκεί που θέλει».

Δώσε μου την πρόβλεψή σου για τον ημιτελικό Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ 
«Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θα ήθελα να δω τον Σπανούλη στον τελικό. Θέλω να παίξω αντίπαλος στον τελικό με αυτά τα παιδιά, με τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό».

Άφησες το αποτύπωμά σου στον Ολυμπιακό και οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά δεν ήθελαν να φύγεις. Πως είναι η ζωή στη Μαδρίτη; 
«Είναι δύσκολο κάποιες φορές γιατί στη γυναίκα μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Της αρέσει και η Μαδρίτη, αλλά λατρεύει τη θάλασσα. Έγινε γρήγορα αποδεκτός στη Ρεάλ. Με αγκάλιασαν όλοι οι νέοι συμπαίκτες μου. Ετσι ακριβώς ήταν και στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι εξαιρετικά και στα δύο μέρη, και στις δύο ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags