Facebook Pixel Όνομα-έκπληξη για προπονητής στον Άρη!
| 2017-06-21 11:16:00

Όνομα-έκπληξη για προπονητής στον Άρη!

Όνομα-έκπληξη για προπονητής στον Άρη!

To "plan B" των "κίτρινων" μετά το φιάσκο με τον Νίκο Παπαδόπουλο θα προκαλέσει πολλή συζήτηση...

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται να εξετάζει «ζεστά» ο Παύλος Μυροφορίδης για την άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου μετά την αρνητική απάντηση του Νίκου Παπαδόπουλου, ακούει στο όνομα του Νίκου Νεντίδη!

Σύμφωνα με τη "Metrosport",  ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα είχε μια πρώτη διερευνητική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κοζανίτη τεχνικό διευθυντή, δεν είπε «όχι» στο ενδεχόμενο συνεργασίας τους στον Αρη και όπως ειπώθηκε οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν (από κοντά αυτή τη φορά) σύντομα.

Ο εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρη, καθοδήγησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την ομάδα του Ευόσμου σε 19 παιχνίδια, με απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες και την άφησε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ στο θεσμό του Κυπέλλου κόντεψε να αποκλείσει την Ξάνθη. Η απόλυση του μάλιστα, μετά την ήττα από την Καλλονή, είχε προκαλέσει αίσθηση στο ποδοσφαιρικό κοινό και πολλοί την είχαν συνδέσει με το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν ο γιος του μεγαλομετόχου Ηλία Θεοδωρίδη, Κώστας!

Μεταξύ των άλλων επιλογών που εξετάζονται είναι και αυτή του Σωτήρη Αντωνίου, που πέρυσι επίσης είχε σταθερή πορεία όσο έμεινε στη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags