Facebook Pixel "Στέλνουν" σπουδαίο όνομα για αντι-Χάκετ στον Ολυμπιακό!
| 2017-06-24 00:01:00

"Στέλνουν" σπουδαίο όνομα για αντι-Χάκετ στον Ολυμπιακό!

"Στέλνουν" σπουδαίο όνομα για αντι-Χάκετ στον Ολυμπιακό!

Ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησης ενός εκ των πιο περιζήτητων γκαρντ του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ο Στέφαν Γιόβιτς δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα λόγω των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

Πολλές ομάδες φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή πλέι μέικερ και αισίως δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «sportske.net» αναφέρει ότι η νέα προοπτική στην καριέρα του είναι η μετακόμιση στον Ολυμπιακό!

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν δεδομένα γκαρντ από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Έρικ Γκριν, ωστόσο τα μέχρι στιγμής δεδομένα τούς θέλουν να έχουν καταθέσει προτάσεις για τους Σέιν Λάρκιν και Άαρον Τζάκσον.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τη νέα προοπτική του Γιόβιτς στον Πειραιά, αφού η Μπαρτσελόνα που φερόταν να τον θέλει, τελικά απέκτησε τον Ερτέλ και φέρεται να είναι κοντά στον Λάρκιν,  η Φενέρμπαχτσε ανανέωσε τον Σλούκα, ενώ η Χίμκι πήρε τον Μάρκοβιτς και η ΤΣΣΚΑ υπέγραψε τον Βέστερμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεσούσης της σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας αξίωνε 1 εκατομμύριο για την πώληση του Γιόβιτς, που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Το ποσό αυτό μειώθηκε στις 500-600.000 στη συνέχεια, ωστόσο πλέον ίσως να έχει πέσει ακόμα περισσότερο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Σέρβοι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags