Facebook Pixel Εξελίξεις με Καββαδά – «Τα σπάει» με Άρη για να πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα; - Φήμες και για εξωτερικό
| 2017-07-06 21:41:00

Εξελίξεις με Καββαδά – «Τα σπάει» με Άρη για να πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα; - Φήμες και για εξωτερικό

Εξελίξεις με Καββαδά – «Τα σπάει» με Άρη για να πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα; - Φήμες και για εξωτερικό

«Φουντώνουν» τα σενάρια για τη συνέχεια της καριέρας του διεθνούς σέντερ, ο οποίος είναι… περιζήτητος εντός και εκτός Ελλάδας. Διαβάστε το θέμα του SportDog.

Αρκετοί Ελληνες αθλητές έχουν πάει στην Τουρκία. Ο τελευταίος χρονικά είναι ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος από την Λαμία μεταπήδησε στην Ουμράνιεσπορ. Δεν αποκλείεται στη γειτονική χώρα να τον ακολουθήσει μπασκετμπολίστας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Καββαδά, o οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη. Ο διεθνής σέντερ δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο του οφείλονται χρήματα, για τα οποία αν δεν λάβει εγγυήσεις μέσα στις επόμενες μέρες, θα καταθέσει προσφυγή.

Συνεπώς, ο Έλληνας παίκτης δεν έχει μέλλον στον Άρη και ήδη εξετάζει τις προοπτικές που έχει για το εξωτερικό. Άλλωστε, υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τουρκικές ομάδες, που είναι πολύ πιθανό να μεταφραστεί σύντομα σε κάποια επίσημα πρόταση.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Καββαδάς να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας, απλά να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Και αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που τον τσεκάρουν, αλλά φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Βασίλη Ξανθόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags