Facebook Pixel Πού... ενέδωσε ο Σπανούλης;
| 2017-07-31 11:51:00

Πού... ενέδωσε ο Σπανούλης;

Πού... ενέδωσε ο Σπανούλης;

Τι πόσταρε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ για τον αρχηγό της ομάδας; 

Για την αποφυγή κάθε είδους παρεξήγησης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για το μοναδικό επίσημο λογαριασμό του Βασίλη Σπανούλη στα social media.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

"Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων και πλέον παίζουν «πρωταγωνιστικό» ρόλο στις ζωές μας. Τα Social Media στην οποιαδήποτε μορφή αρέσει τον καθένα είναι ένα βασικό κομμάτι στην επικοινωνία μας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνει μεγάλη σημασία όχι στα Social Media αλλά στη σωστή χρήση αυτών, και γι’ αυτό το λόγο μέσα από το επίσημο site της ομάδας (www.olympiacosbc.gr) και στην προσωπική σελίδα του κάθε παίκτη, υπάρχουν οι επίσημοι λογαριασμοί του στα Social Media ώστε και ο κόσμος και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να γνωρίζουν ποιες είναι οι σωστές διευθύνσεις και να αποφεύγονται παρεξηγήσεις από ψεύτικα προφίλ.

Ενός μόνο παίκτη μας η προσωπική του σελίδα στο Olympiacosbc.gr ήταν κενή όσον αφορά τα Social Media. Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης δεν έκανε χρήση κανενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ του αρχηγού παραπλανούσαν τον κόσμο που πίστευε ότι κάποια γραφόμενα σ’ αυτά ανήκουν στον V-Span.

Ο αρχηγός δημιούργησε πριν απο λίγες μέρες τον πρώτο και μοναδικό λογαριασμό του σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανε στο Instagram και η πρώτη του δημοσίευση ήταν μια φωτογραφία με την μπασκέτα στο σπίτι του που έκανε τα πρώτα του σουτ.

Ο μοναδικός λοιπόν λογαριασμός σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ο ακόλουθος…

www.instagram.com/vassilis7span

Στις επόμενες μέρες θα γίνει ενημέρωση των σελίδων που αφορούν σε παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας και μέσα στην προσωπική σελίδα του κάθε παίκτη θα υπάρχουν όλες οι διευθύνσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναγνωρίζει και χρησιμοποιεί ο καθένας τους. Ως τότε καλωσορίζουμε τον αρχηγό μας στον κόσμο των Social Media…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags