Facebook Pixel Γι’ αυτό μπορεί πλέον την υπέρβαση ο ΠΑΟ – Ποιον «διώχνει» ο Λοτζέσκι και ποιος θα κρίνει τη χρονιά!
| 2017-08-12 22:37:00

Γι’ αυτό μπορεί πλέον την υπέρβαση ο ΠΑΟ – Ποιον «διώχνει» ο Λοτζέσκι και ποιος θα κρίνει τη χρονιά!

Γι’ αυτό μπορεί πλέον την υπέρβαση ο ΠΑΟ – Ποιον «διώχνει» ο Λοτζέσκι και ποιος θα κρίνει τη χρονιά!

Ποιο πρόβλημα δημιουργείται με τη μεταγραφή του πρώην Ερυθρόλευκου, πώς έστησε το ρόστερ ο Πασκουάλ και ποιο είναι το θέμα που μπορεί να… σκάσει με τον Γκιστ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τις μεταγραφές του με την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι και πλέον έχει φτιάξει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, ικανό για την υπέρβαση στην Ευρωλίγκα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αν μπορούσε να παίζει σε αυτό και ο Λοτζέσκι. Ο Παναθηναϊκός, όμως, πριν αποκτήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, είχε ήδη έξι ξένους. Και ως γνωστόν στις εγχώριες διοργανώσεις, έξι ξένοι επιτρέπονται.

Οπωσδήποτε μπορεί να παίζει στο πρωτάθλημα ο Λοτζέσκι και να μένει εκτός κάποιος από τους άλλους ξένους του Παναθηναϊκού. Οπως και να έχει, ένας πάντα θα βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο.

Η περίπτωση, που είχε ακουστεί ότι ο Τζέιμς Γκιστ θα πάρει ελληνικό διαβατήριο, δεν έχει προχωρήσει και μάλλον δεν θα έχει συνέχεια. Αν γινόταν πραγματικότητα κάτι τέτοιο, τότε οι νταμπλούχοι θα πέταγαν από την χαρά τους. Εχουν άλλωστε ένα ζηλευτό ρόστερ με ισορροπία σε περιφέρεια και ψηλούς.

Στη περιφέρεια έχουν Καλάθη, Λεκαβίτσιους, Μποχωρίδη, Ντένμον, Παππά, Λοτζέσκι, Ρίβερς και Αντετοκούνμπο και στους ψηλούς Μήτογλου, Γκάμπριελ, Γκιστ, Σίνγκλετον, Ογκαστ και Βουγιούκα.

Το "κλειδί" για να προχωρήσει πολύ αυτό το ρόστερ είναι να μπορέσει να αποδείξει ο Ντένμον ότι μπορεί στο υψηλό επίπεδο και παράλληλα Ογκαστ κυρίως, αλλά και Μήτογλου να προσαρμοσθούν στο μπάσκετ της Ευρώπης. Εχουν παίξει ελάχιστα στην Ευρώπη και συν τοις άλλοις είναι διαφορετικό να παίζεις στον Αρη και την Ουσάκ Σπορτίφ και διαφορετικό στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει δύσκολο έργο μπροστά του για τον επιπλέον λόγο ότι αρχίζει τη χρονιά, ξέροντας ότι αν μη τι άλλο πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα, το πρωτάθλημα κυρίως, αλλά και το Κύπελλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags