Facebook Pixel "Χαίρομαι που έμεινα"
| 2011-07-27 22:17:00

"Χαίρομαι που έμεινα"

"Χαίρομαι που έμεινα"

Την ικανοποίηση του για την παραμονή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, λέγοντας οτι “ ήθελα πολύ να μείνω και χαίρομαι που πήγαν όλα καλά”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ήθελα πολύ να μείνω και χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Η σχέση μου με όλους στην ομάδα ήταν ένα τεράστιο συν στο να παραμείνω στον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά στην επόμενη περίοδο εξήγησε πως πρόκειται για μια «διαφορετική χρονιά και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό μπάσκετ. Οι στόχοι μας όμως δεν είναι διαφορετικοί. Θέλω πολύ να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Μπορεί να υπάρχουν φέτος αρκετές αλλαγές, αλλά δεν αλλάζει η διάθεσή μας να φτάσουμε στην κορυφή». 

Τέλος, θέλησε να στείλει και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας ότι «φέτος τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ, γιατί δημιουργείται μια νέα, αλλά και νεανική ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος ήθελε το πρωτάθλημα και απογοητεύτηκε, αλλά εγώ προσωπικά θέλω να τους παρακαλέσω να είναι φέτος στο γήπεδο περισσότεροι από κάθε χρονιά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags