Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα δύο υπερόπλα και η φωτιά που απειλεί να... κάψει τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2017-10-20 01:05:00

Τα δύο υπερόπλα και η φωτιά που απειλεί να... κάψει τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Τα δύο υπερόπλα και η φωτιά που απειλεί να... κάψει τον Παναθηναϊκό!

Γιατί ο Πασκουάλ πρέπει να βελτιώσει κι άλλο τον Εξάστερο.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα, δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα απέναντι στην Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι και του Νίκου Ζήση.

Οι «πράσινοι» έδειξαν τη μεγαλύτερη ισορροπία στην απόδοσή τους, όσον αφορά στα φετινά παιχνίδια και κατάφεραν να κάνουν σεφτέ στη φετινή διοργάνωση και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το «στραπάτσο» στη Βαρκελώνη.

Παράλληλα, θετικό για το Τριφύλλι είναι το γεγονός πως είχε σε σπουδαία βραδιά τον Νικ Καλάθη και τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο πρώτος θύμισε τον σπουδαίο παίκτη που εμφανίστηκε στα γήπεδα του Ευρωμπάσκετ. Σκόραρε περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς και έβαλε από νωρίς τον Παναθηναϊκό στη θέση του οδηγού. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τελείωσε το ματς με 23 πόντους, με 6/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Ο δεύτερος από την άλλη έκανε το πρώτο του φετινό σπουδαίο παιχνίδι, τελειώνοντας την αναμέτρηση με νταμπλ νταμπλ. Είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ και επιτέλους θύμισε τον σέντερ που θαυμάζαμε, σχεδόν, σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Άλλωστε και ο ίδιος με ποστάρισμά του στα social media μετά την ήττα στην Μπαρτσελόνα, είχε γράψει με νόημα «ποτέ ξανά».

Η νίκη, πάντως, ήταν μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, για τον επιπλέον λόγο ότι ακολουθούν παιχνίδια-φωτιά στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, έχει να παίξει με ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Μπασκόνια, Ολυμπιακό, Χίμκι, Εφές και Ρεάλ.

Κόλαση, δηλαδή, για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο, αν θέλει να βγει... ζωντανή από τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags