Facebook Pixel «Χτυπήματα» παντού στον Ολυμπιακό - Έξυπνη «βόμβα» με Σιλντς
| 2018-07-05 15:30:00

«Χτυπήματα» παντού στον Ολυμπιακό - ΝΒΑ και έξυπνη «βόμβα» με Σιλντς - «Άφωνος» ο Μπλατ

του Pick n' Scroll
«Χτυπήματα» παντού στον Ολυμπιακό - ΝΒΑ και έξυπνη «βόμβα» με Σιλντς - «Άφωνος» ο Μπλατ

Τσουνάμι μετά τον Παπανικολάου. Πήραν φωτιά οι Αγγελόπουλοι.

Ο Ολυμπιακός προχωράει έτσι όπως έχει προγραμματίσει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά. Πριν από λίγο ανανέωσε για τρία χρόνια ο Κώστας Παπανικολάου, ο Βασίλης Σπανούλης έχει ανανεώσει από τη Δευτέρα, ο Γουίλιαμς-Γκος είναι από το πρωί παίκτης των Πειραιωτών και ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι μέσα στο χαμόγελο. 

Θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος αν αύριο μείνει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Αύριο είναι η σειρά του διεθνούς φόργουορντ να συναντηθεί με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Έλληνας άσος έχει πρόταση από την Εφές, αλλά στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι και με την περίπτωση αυτή θα υπάρχει happy end

Αν μείνει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε από κει και πέρα για τέσσερις παίκτες. Εναν γκαρντ να προστεθεί στους Βασίλη Σπανούλη, Γιάνις Στρέλνιεκς, Βαγγέλη Μάντζαρη και Γουίλιαμς-Γκος, ένα 2-3άρι, που να έχει πολύ καλό σουτ, ένα 4άρι πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη και μπροστά από τον Δημήτρη Αγραβάνη (που επανέρχεται από τον σοβαρό του τραυματισμό) και έναν σέντερ, πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και μπροστά από τον Γιώργο Μπόγρη

Για την θέση του ψηλού, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στρέψει το βλέμμα του στην αγορά του ΝΒΑ και έχει εντοπίσει ήδη κάποιες πολύ καλές λύσεις. Για τη θέση του «πλάγιου» παίκτη στα υπόψη του έχει τεθεί και ο Σαβόν Σιλντς, ο οποίος έκανε μαγικά πράγματα στα ιταλικά πλέι-οφ με την Τρέντο.

Ο Αμερικάνος με διαβατήριο από τη Δανία είναι περιζήτητος και είναι μία περίπτωση σχεδόν σαν τον Γουίλιαμς-Γκος. Παίκτης, δηλαδή, που ήρθε σχεδόν από το πουθενά και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έκανε όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags