Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο "ντου" από ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έρχονται παικταράδες από ΝΒΑ - Διαβάστε ονόματα
| 2019-01-01 22:30:00

Απίστευτο "ντου" από ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έρχονται παικταράδες από ΝΒΑ - Διαβάστε ονόματα

του Pick n' Scroll
 Απίστευτο "ντου" από ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έρχονται παικταράδες από ΝΒΑ - Διαβάστε ονόματα

Ψήνονται μεταγραφάρες. Έτοιμα τα "μπαμ". Χαμός...

Οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας ετοιμάζονται για μεταγραφικές κινήσεις. Η ΑΕΚ δείχνει να κινείται πιο γρήγορα. Και ενώ περίμενε κανείς να κλείσει πρώτα το θέμα του κοντού, ενισχύει τελικά την φροντ-λάιν της με την απόκτηση του Ντελρόι Τζέιμς. Του παίκτη, που την βοήθησε πολύ πέρυσι, ώστε να κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο. Ο Τζέιμς ήταν στην Γκαζιαντέπ, αλλά ζήτησε να φύγει από την τουρκική ομάδα. Πλέον μένουν λεπτομέρειες για να φορέσει και πάλι την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Για την θέση του πλέι-μέικερ, μετά την αποχώρηση του Καναδού γκαρντ, Ρατάν-Μέις, πρώτος στόχος είναι ο Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι. Με τον Αμερικάνο η ΑΕΚ έχει προχωρημένες επαφές, όχι, όμως, ακόμη ουσιαστικό αποτέλεσμα. Και αυτό, γιατί ο Θίοντορ περιμένει πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο να βρει και επομένως οι πιθανότητες κάθε μέρα, που θα περνάει, θα είναι όλο και περισσότερες για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι.

Η ΑΕΚ, πάντως, έχει εναλλακτικές επιλογές στη περίπτωση, που δεν προχωρήσει του Θίοντορ. Εναλλακτικές, που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Εκεί, όπου είναι στραμμένο το ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού. Και αυτές οι δύο ομάδες θα πάρουν παίκτες και το βλέμμα τους είναι σε εκείνους, που δεν θα συνεχίσουν στο ΝΒΑ. Κάτι, που θα ξεκαθαριστεί λίγο μετά τα μέσα του Γενάρη.

Τον παίκτη, που θέλει ο Παναθηναϊκός, τον έχει σκιαγραφήσει ο Ρικ Πιτίνο: «Μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο κόμπο γκαρντ, που μπορεί να παίξει στο "1" όταν έχει θέμα με τα φάουλ ο Καλάθης και να παίξει και στο "2". Ο Λεκαβίτσιους τα πήγε καλά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ένα μεγάλο κορμί στην άμυνα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Τόσο αυτός, όσο και ο Ντέιβιντ Μπλατ του Ολυμπιακού περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι ομάδες του ΝΒΑ με τους παίκτες, με τους οποίους έχουν υπογράψει two-way συμβόλαια. Οπως αναφέραμε, αυτό θα ξεκαθαρίσει κοντά στις 20 Ιανουαρίου, οπότε τότε πρέπει να αναμένουμε τις κινήσεις τους.

Ο Πιτίνο θέλει έναν παίκτη σαν τον Τόνι Ντάγκλας της Νταρουσάφακα και ο Μπλατ τον Τζόρνταν Λόιντ, που είναι στους Ράπτορς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags