Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτη απάντηση σε Ολυμπιακό: "Θέλουμε Κινέζους διαιτητές"
| 2019-03-05 14:36:00

Απίστευτη απάντηση Παναθηναϊκού: «Θέλουμε Κινέζους διαιτητές - Θα βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει»

Sportdog Team
Απίστευτη απάντηση Παναθηναϊκού: «Θέλουμε Κινέζους διαιτητές - Θα βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκστόμισε επικές ατάκες.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτη ήταν η απάντηση του Τριφυλλιού μέσω του προέδρου της ομάδας, Μάνου Παπαδόπουλου, για την πάγια θέση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στα επόμενα ματς με τους Πράσινους, αν δεν ορίζονται σε αυτά ξένοι διαιτητές.

«Οι ομάδες είναι αδύνατον να διαχειριστούν την διαιτησία. Γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ποτέ. Ο ένας διαιτητής είναι καλός για την μία ομάδα, κακός για την άλλη και πάει λέγοντας. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι. Λέει ο Ολυμπιακός ότι δεν θα κατεβεί αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Και εγώ λέω ότι θέλω άλλους διαιτητές. Και ο Αρης το ίδιο. Και ο Προμηθέας το ίδιο. Και ο Πρέλεβιτς από τον ΠΑΟΚ το ίδιο.

Εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά. Υπάρχουν θεσμοί. Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει. Οταν κερδίζουμε όλα είναι καλά. Οταν χάνουμε, μας φταίει κάτι άλλο. Μπορεί όντως να φταίει κάτι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά να τα μηδενίζουμε όλα στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων, δεν είναι σωστό» είπε χαρακτηριστικά στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags